Spontaneous Drawing

6:33 PM





Assalamualaikum.






Hah , takdak hal pon yang aku nak cite . Nak tepek benda ni je hah . ( Betul ke tepek ? -_- )
Amenda tah yang lalu kat kepala waa tetiba rajin nau nak lukis siap berkaler lagi adoinyaaa .
Lama dah tak pegang pensel kaler katanya , hah . (Ni pun bantai kaler adik aku)
Taktau la kenapa aku jadi minat pulak dengan kombinasi biru dengan merah . Nampak kontra tapi lawa , mwahaha ! (macam bendera Malaysia , takpun US) Errrrr -.-


p/s : Line broadband aku jadi makin teruk sejak musim hujan ni -_- 
Sori sangat kalau aku takde peluang nak komen blog korang balik :(



Wassalam xD





You Might Also Like

25 komen

  1. comel hape.. da lme tak draw n color pkai jari jemariku

    ReplyDelete
  2. cantik lukisan tu. tengok wayang 3D ha. cerita apa?hehe

    ReplyDelete
  3. hai dear.. lama tak singgah sini..btw sue ade jual BEUTSKIN.. jom lah cuba untuk kulit putih berseri dan juga untuk kesihatan dalaman :) boleh cuba trial set dulu :) http://ordinarygurl-sue.blogspot.com/2012/11/beutskin-sumber-kecantikan-wanita-masa.html

    ReplyDelete
  4. comel :D nonton cerita 3d ya kak ? jom tengok citer nemo 3d . hihi :D

    ReplyDelete
  5. lama tak lukis atas kertas dah..

    ReplyDelete
  6. Setiap lukisan ada cerita tersendiri. Lukisan ni untuk bagitahu gandingan merah biru, agaknya? Style~

    ReplyDelete
  7. dah lama tak melukis tak mewarna.
    last zaman2 skolah dulu je.
    hihi
    >.<

    ReplyDelete
  8. waaa...smart..lah 18 tahun rupanya..Seri Iskandar? perak?..loooh..ambil kos apa..akak dekat situ juga..

    ReplyDelete
  9. tlg lukis gmbr masa eden kawen nnt bleh..?

    ReplyDelete
  10. lukisan tangan tetap pling cool :D

    ReplyDelete
  11. tu dah cantik tu . law mee neh mmg dr kecik lg fail bab2 kaler.. pfftt

    ReplyDelete
  12. Suke tgok rmbut pompuan tuh .. Hehekk :P

    ReplyDelete
  13. ni mst kes bru lps dating tgk citer 3d ni... :)

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram