RUPA BARU UNTUK 2015 !

10:25 PM






Assalamualaikum !




Salam gais. Tengok tajuk pun dah tau mende yang nak bebel ni.
Akhirnya selesai jugak renovate blog ni (padahal ada yang tak setel)


Aku dah semacam rasa gumbira ! Walau ada yang tak setel tangan ni dah gatal sangat nak taip. Hahahahahaha
Btw aku besarkan lagi saiz blog ni. Header lagi lah mak ai, besar gila gedabak. Padahal saje nak kasik attraction. Pui




Header baru mak

Sakit jugak pale otak ni nak pikir design. Benda bukan susah. Aku yang sengaja susahkan kepala otak ni. Muahaha !



Rupa sebelum


Ni aku rasa hina sangat nak upload. Tapi upload gak





Gambau pempuan kat header tu iolss. (Geli sangat)
Cam bese, paint tool sai yang sentiasa berbakti.
Aku malas nak buat logo kat tudung tu, sebab malas hahahaha 

Bab warna, line semua tu aku pakai bantai je.
Ah aku ni bab warna, ikut palotak je. Tarik line dia sana sini, dah ah. Malas nak buat elok elok. Hahahahaha asal ok dah la (Padahal stress gila time buat) =__=



Last but not least, menu tab. Punyalah kecik gile bapak. Aku sabau je buat mende ni.





But still, bila scroll scroll bawah rupa simple tu masih ada. Hehehe
Biar simple tapi menawan ! *jolok anak tekak*


Bila dah puas hati barulah ada feel nak berblogging balik :D
Bab footer tu, aku skip je. Nanti ah. Hehehe


Btw aku dah check blog aku. Ringan je ekhem.
Sebab takde benda merepek dalam ni kakaka. Kalau korang bukak blog aku pun still lambat, padan muka kat koranglah, internet tu yang lembap :P





Kalau ada komen and suggestion, boleh komen macam biasa :D










Okebai !











You Might Also Like

4 komen

  1. really love your header! and we have some similarities anyway. photoshop and sai!

    ReplyDelete
  2. lawa la, simple tu yg sedap mata memandang.

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram