Portfolio April 2015

12:55 PM








Sorry lah portfolio April lambat sikit aku publish. Macam lak ada yang kesah
Lambat sebab cam harem aku nak cari mock up dia ! Gahaha semuanya nak yang berbayar punya 

So kalini semua design tu aku kasi display sikit. Kasi elok lah mata memandang, lah kot.
Kalau macam sebelum ni, tepek cemtu je kat blog. Errr 




**********************************************************************




Portfolio April 2015


.

WEDDING CARD








^ Ni template boss aje gahaha








TQ CARD






BUNTING













BANNER







BUTTON BADGE







Done ! Sebenarnya ade lagi nak taruk, macam stiker. Tapi macam kurang penting lak ahahaha so malas aku hukhuk




**********************************************************





**Rebah selepas penat klik klik mouse**



Untuk bulan Mei punya nanti akan diupdate ! :)









You Might Also Like

3 komen

  1. Lamanya iolls tak singgah sini.

    Perghh kan. Jeles tengok. Boleh la ni miza kawin nanti tempah kat akak. Tak payah susah-susah. Kehkehkeh

    ReplyDelete
  2. hai myra! eeeeee nape smart2 nye semua???? memeleh ayaq lioq tengok hehe



    salam kenal,
    anamizu :)

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram