Tebus Baucer Zalora RM100 | Bella Ammara For Zalora

7:26 PM




Hey guys ! 🐥


Ah, it's been a while. Sepatutnya aku nak buat review movie The Purge : Election Year but hmmm takde mood dah sebab expection aku on that movie agak tinggi but turn out to be... mengecewakan jugak lah. Btw korang tengok online jelah. Haha

Okay first of all nak ucapkan thanks bebanyak kepada Zalora for the RM100 voucher :)

Happy memang happy. Yang tak happy-nya bila time nak decide untuk beli benda apa !
Ingat nak usha international brand haha tapi tak kesampaian sebab voucher ni hanya boleh guna untuk certain brand je (but still berlambak brand list yang diorang bagi). Penat jugak lah aku browse memacam siap print out haha sebenarnya lowkey excited gila la. Ada 2 je keputusan, either nak redeem 1 item yang harga besar and berbaloi, or redeem 2 3 barang untuk cukupkan RM100. Ugh

Okay taknak taip lagi panjang, so there it is ! My parcel has arrived hehe


Yayy. And yes it was Eid collection from Bella Ammara For Zalora (2016)
Penat fikir nak beli apa. Kenapalah tak terfikir langsung nak guna untuk beli baju raya terus hahaha


Aku dah lama minat Bella Ammara ni. Dolu2 selalu gak usha. Tapi reti berangan je. Tak pernah nak beli but alhamdulillah kali ni baru dapat chance. Harga asal RM164 and after masukkan code voucher, balance yang aku kena bayar hanya RM64. Weeee


FYI, I bought Mariam Jubah in champagne color. Hehe


Dengan voucher RM100 ni dapatlah aku guna untuk dipakai pada Hari Raya ke-2. Love the color !
Dapat jugak pakai soft color untuk raya tahun ni . Oleh sebab jubah Bella Ammara ni takde cutting, I managed to get it altered from my friend. Tambah dart kat belakang and kecikkan sikit area bahu sebab terbesar sangat. Dahla aku ni dah macam mak orang je ! Kalau tak alter memang habislah .. nampak lagi besar hahaha



Apahal ni kaku gile




Then there is the sequin butterfly sleeve which I love the most (picture below)




Then aku match kan this jubah dengan kasut aku rembat kat Padini je. Love the shoes too !!! Muah


I'm loving the vibe  🐚🐚🐚

Seperti sedia maklum, aku malas dah nak letak watermark kat gambar2 aku. Sebab melambatkan keje2 aku hmmm huhu (padahal tak pernah maklumkan pon). Btw sorry tak post lagi raya first aku haha. Ada certain gambar yang aku ter-miss copy dari lappy adik aku so terbantut pulak. Stay tuned guys ! 




You Might Also Like

10 komen

  1. cantiknyaaa :D
    suka kaler tuuuu :)

    ReplyDelete
  2. Cantiknyaaaaa and you are so cute!

    ReplyDelete
  3. wuu lawanya.. model jadi model dah ni.. XD

    ReplyDelete
  4. Omg kak mira punya kasut and dress tu lawa gila!saya tak tebus lagi baucar zalora ni pening kepala tak tahu nak beli apa haha.

    ReplyDelete
  5. LAWA SANGAT SANGAT KAK MOIIII HEHE <333333

    ReplyDelete
  6. wahhh cantiknya awak.. love the jubah!! btw selamat hari raya

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram