Spicy Chicken McDeluxe : Pedas Sangat Ke ?

Hi fellas !

Actually aku tak tau nak post apa kat blog ni lately ... so aku post jelah gambar makanan.  Nak review movie Happy Death Day dengan Flatliners tapi aku malas nak berfikir. Okay kali ni pasal Spicy Chicken McDeluxe. Dari hari tu lagi nak try, but semalam barulah dapat lol. Ada lagi 1 yang Double Spicy Ciken McDeluxe but macam lagi mahal pulak. Lagipun order through delivery soooo boy bye. Scroll down to suffer yourself ...




Kan senang kalau buat camni kat Bikmek, ada wrapping paper. Barulah senang sikit nak makan kalau camni lol



More mayonis. Me loike. Aku suka guna flash kalau nak ambik gambo makanan untuk blog, so mohon mentabah kalau kot tengah lapar kalau baca post ni 


K letak sos


Bagi aku okaylah. Sedap ! But tak pedas pon. Lagipun aku biasa makan pedas ... so bege camni meh (termasuk previous bege hitam Korea tu)


Tunjuk sikit part ayam .....


Sedapppp. But kali ni aku saja je nak try. Lagipun price cam lagi mahal (bagi aku). Aku rela order bikmek or dabel cisbege je macam biasa hehehe. Mekdi ni suka betul recycle menu lama, cuma upgrade sikit jela .. contohnya benda alah ni, dengan ayam goreng. Haha tapi tulah, meh.

So bagi korang pedass or tak pedas ? Cerrrr share





14 komen

  1. Pedas tapi sedap. haha
    hai awak. ray follow sini tau. #1694
    sudilah followback. hehe

    ReplyDelete
  2. nampak sedap sangat! teringin nak makan bila tengok gambar nie. hahahha
    BV belum try lagi, tapi ramai kata tak la pedas sangat macam iklan XD

    ReplyDelete
  3. belom try dan takut nak try sebab Aien tak tahan pedas.. T^T

    ReplyDelete
  4. I belum pernah cuba lagi, tambah lagi orang kata pedas. I makan pedas cuma I sangat tak tahan dengan pedas, but well, Melayu kan, mana boleh hidup tanpa pedas. Lepas ni nak try tapi tahu bila T_T

    ReplyDelete
  5. tq review sis, belom sempat try..tgk iklan terliur juga...

    ReplyDelete
  6. Pedas..tapi kalau dia buat menu lain mesti lagi best. tak teruja pun sbb dia upgrade item lama. Jom singgah blog sy https://gadistudungbunga.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. tak pernah try lagi sebab tak berani nak makan pedas T^T

    ReplyDelete
  8. asal nak beli j perut dh kenyang dulu.. xsempat nk beli lg

    ReplyDelete
  9. Setuju, takdelah pedas mana punnnn.

    ReplyDelete
  10. sebelum ni makan spicy chicken ni pon dah pedas yg versi baru ni tak taula tahap kepedasan dia mcm mana

    ReplyDelete
  11. hai myra. ingatkan pedas sgt, rupenye ramai jugak ckp x pedas mana. nanti nak try gak lah hehehe

    ReplyDelete
  12. hi jmput join n meriahkan segmen G kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  13. sedap and pedas ! hahaha.. Nurul suka burger ni..

    http://www.syahirahvaliant.com/

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Follow us








My Instagram