30 November 2011

Eh,eh? SPM aku dah habis la!




assalamualaikum.


alhamdulillah,hebat tak hebat,terer tak terer...
akhirnya aku berjaye menjawab paper SPM untuk yang paling last petang tadik....
heee hoooo~~ (sebenarnyer takder perasaan pon,saje nak eksaited sket kat dalam blog)...
kat dunia sebenar tak bole eksaited bebetol lar....apesal tah..



sebenarnye pon esok baru paper last aku...Seni kertas 2....ala...lukis2 jer....taram jer ponn..aku pon tak tau nak pilih tajuk ape nak lukis esok..hak hak~ (habes la aku.....)
tadi petang aku tengok budak laki kelas aku jer bajet eksaited,siap jerit2......yok2 je...
aku nengok pompuannyer sedor diri jugak..(termasuk aku)...pompuan steady2 jer...sebab kalau nak bebetol eksaited giler2 mesti arh paper2 yang dorang jawab tu mestilah DIJAWAB BEBETOL...maksudnyer dah konfem A la sumer..baru boleh terjun bangunan,eksiden moto sebab hepi tersangat2...
siap conteng2 baju2 lagik.....ingat bebudak dari sekolah Indon ker..
pape pon,KIMIA dengan FIZIK memang buat jantung aku gugur larh....*bukan gugurl yer..
tapi aku dah try buat yang terbaik....harap2 dapat result yang lebih bagus dari sebelum ni..
kecuali yang 2 kat atas ni....*jangan la cenggitu..
Insyaallah......



Wassalam.





27 November 2011

Tahukah Korang?


assalamualaikum.


Jadik penduduk hostel...ader je habit burowk yang tak pernah dibuatnyer kat rumah..
macam tu lah aku.....khekk..khekk.....(cam kuceng tercekik jer)...
JADI...


TAHUKAH KORANG?

Pada tiap malam kalau sebelom tido,kalau2 aku tenga bace majalah dan malas nak letak balek,aku hanya campak dari katil atas ke lantai,bunyi dah la kuat giler....terkejut dorang yang dah nak tido...kesian...majalah je ye..majalah...buku blajo x berani nak buat....kang x silap2 buku bm yang aku campak pon boleh fail time pekse....


TAHUKAH KORANG?



Tiap pagi kalau kene bangun aku selalu teringin nak ader spider web cam abang spidey boleh buat...kalaula ader web melekat kat tangan aku....konon nak demo wat tangan cenggitu tiap kali bangon tido tapi segan pulak,takut budak2 dorm aku nampak...kang pikir aku gila pulak...bangun untuk pegi sekolah,memang wajib rase malas giler nak bangonn..kalau ader web melekat kat dinding depan aku senang sket bole tarik aku nak bangonn..hok hok


TAHUKAH KORANG?


Penyakit yang paling selalu aku dapat adelah menghantar buku outing ke rumah warden.....
padahal rumah dia kat sebelah dorm jer....bengong bengong....padahal tinggal selit buku tu bawah pintu dia jer....x payah bejalan beribu kaki...pernah sekali buku yang berharge RM 2.50 tersebut hilang tah kemaner,yang tersangat esak adelah pembelian untuk kali ke-2 jadik RM 10 hengget pulak(!)..kire cikgu nak bagik warning bia tak hilang lagik....nak menangis tengok duet aku melayang beli bender yang x berharge...sobb...sob....x lame kemudian,buku yang asalnyer hilang tu rupanya terselit kat buku2 lain...padan pon coz nipis!susah nak detect....cett....


dan TAHUKAH KORANG?

Tiap pagi kalau nak mandi pegi sekolah,aku jer yang paling over menggigil...apessal tah aku pon tarek tau..


TETAPI TAHUKAH KORANG??
Kat hostel la yang banyak bagi aku masa untuk buat baik,selalu mengajar aku erti rasa insaf dan rasa bersemangat untuk belajar walaupon tak lame tu jadik jahat balik . dan back to basic balik.



WASSALAM .







07 November 2011

|SEGMEN| Stop! Den Nak Follow Ekau!



assalamualaikum...
hari ni aku nak join segmen ni..
iaitu "|SEGMEN| Stop! Den Nak Follow Ekau!"
klik SINI kalau nak join ok...
pape pon,banner ni cantik dan kool^^

ok,bye bye.
wassalam.





06 November 2011

FREE STUFF: header versi polyvore


hari ni aku macam baik hati la....hehe .
yer la...mana taknyer....semua sedare mare ader kat rumah ni...
HARI RAYA AIDILADHA mari maa....
hari ni aku nak bagi ownmade header free lagi...tapi versi polyvore la......
sorry sorry super junior la yer kot2 macam ader yang tak kena ngan header2 ni.....
kalau nak amek,KOMEN DULU tau...tak payah kredit2.....aku bukan jenis yang buat free stuff kerana nama~~
tapi kerana sesaje....ahaha....










DRAG KE NEW TAB
kalau nak ambik...
okay,itu saja,
bye bye.
wassalam.




04 November 2011

FREE STUFF:DOODLE MUSLIMAH


assalamualaikum......malam ni saya nak bagi doodle muslimah yang tak seberapa ni...
ni first time buat...(sebenarnyer sudaa berzaman)...
sori la sesangat ek kalau buruk semacam jer...
biase la....tak berape reti nak buatt...
tapi kalau rasa nak cantek & ok....bole je amik......
saya dah multiple-kan kaler dia.....^^
nak tengok???

TEDENG!!!!!!!




cemaner mau amek?

DRAG JE KAT NEW TAB

ok....bye bye~~~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 November 2011

Eh,eh? SPM aku dah habis la!




assalamualaikum.


alhamdulillah,hebat tak hebat,terer tak terer...
akhirnya aku berjaye menjawab paper SPM untuk yang paling last petang tadik....
heee hoooo~~ (sebenarnyer takder perasaan pon,saje nak eksaited sket kat dalam blog)...
kat dunia sebenar tak bole eksaited bebetol lar....apesal tah..



sebenarnye pon esok baru paper last aku...Seni kertas 2....ala...lukis2 jer....taram jer ponn..aku pon tak tau nak pilih tajuk ape nak lukis esok..hak hak~ (habes la aku.....)
tadi petang aku tengok budak laki kelas aku jer bajet eksaited,siap jerit2......yok2 je...
aku nengok pompuannyer sedor diri jugak..(termasuk aku)...pompuan steady2 jer...sebab kalau nak bebetol eksaited giler2 mesti arh paper2 yang dorang jawab tu mestilah DIJAWAB BEBETOL...maksudnyer dah konfem A la sumer..baru boleh terjun bangunan,eksiden moto sebab hepi tersangat2...
siap conteng2 baju2 lagik.....ingat bebudak dari sekolah Indon ker..
pape pon,KIMIA dengan FIZIK memang buat jantung aku gugur larh....*bukan gugurl yer..
tapi aku dah try buat yang terbaik....harap2 dapat result yang lebih bagus dari sebelum ni..
kecuali yang 2 kat atas ni....*jangan la cenggitu..
Insyaallah......



Wassalam.





27 November 2011

Tahukah Korang?


assalamualaikum.


Jadik penduduk hostel...ader je habit burowk yang tak pernah dibuatnyer kat rumah..
macam tu lah aku.....khekk..khekk.....(cam kuceng tercekik jer)...
JADI...


TAHUKAH KORANG?

Pada tiap malam kalau sebelom tido,kalau2 aku tenga bace majalah dan malas nak letak balek,aku hanya campak dari katil atas ke lantai,bunyi dah la kuat giler....terkejut dorang yang dah nak tido...kesian...majalah je ye..majalah...buku blajo x berani nak buat....kang x silap2 buku bm yang aku campak pon boleh fail time pekse....


TAHUKAH KORANG?



Tiap pagi kalau kene bangun aku selalu teringin nak ader spider web cam abang spidey boleh buat...kalaula ader web melekat kat tangan aku....konon nak demo wat tangan cenggitu tiap kali bangon tido tapi segan pulak,takut budak2 dorm aku nampak...kang pikir aku gila pulak...bangun untuk pegi sekolah,memang wajib rase malas giler nak bangonn..kalau ader web melekat kat dinding depan aku senang sket bole tarik aku nak bangonn..hok hok


TAHUKAH KORANG?


Penyakit yang paling selalu aku dapat adelah menghantar buku outing ke rumah warden.....
padahal rumah dia kat sebelah dorm jer....bengong bengong....padahal tinggal selit buku tu bawah pintu dia jer....x payah bejalan beribu kaki...pernah sekali buku yang berharge RM 2.50 tersebut hilang tah kemaner,yang tersangat esak adelah pembelian untuk kali ke-2 jadik RM 10 hengget pulak(!)..kire cikgu nak bagik warning bia tak hilang lagik....nak menangis tengok duet aku melayang beli bender yang x berharge...sobb...sob....x lame kemudian,buku yang asalnyer hilang tu rupanya terselit kat buku2 lain...padan pon coz nipis!susah nak detect....cett....


dan TAHUKAH KORANG?

Tiap pagi kalau nak mandi pegi sekolah,aku jer yang paling over menggigil...apessal tah aku pon tarek tau..


TETAPI TAHUKAH KORANG??
Kat hostel la yang banyak bagi aku masa untuk buat baik,selalu mengajar aku erti rasa insaf dan rasa bersemangat untuk belajar walaupon tak lame tu jadik jahat balik . dan back to basic balik.



WASSALAM .







07 November 2011

|SEGMEN| Stop! Den Nak Follow Ekau!



assalamualaikum...
hari ni aku nak join segmen ni..
iaitu "|SEGMEN| Stop! Den Nak Follow Ekau!"
klik SINI kalau nak join ok...
pape pon,banner ni cantik dan kool^^

ok,bye bye.
wassalam.





06 November 2011

FREE STUFF: header versi polyvore


hari ni aku macam baik hati la....hehe .
yer la...mana taknyer....semua sedare mare ader kat rumah ni...
HARI RAYA AIDILADHA mari maa....
hari ni aku nak bagi ownmade header free lagi...tapi versi polyvore la......
sorry sorry super junior la yer kot2 macam ader yang tak kena ngan header2 ni.....
kalau nak amek,KOMEN DULU tau...tak payah kredit2.....aku bukan jenis yang buat free stuff kerana nama~~
tapi kerana sesaje....ahaha....










DRAG KE NEW TAB
kalau nak ambik...
okay,itu saja,
bye bye.
wassalam.




04 November 2011

FREE STUFF:DOODLE MUSLIMAH


assalamualaikum......malam ni saya nak bagi doodle muslimah yang tak seberapa ni...
ni first time buat...(sebenarnyer sudaa berzaman)...
sori la sesangat ek kalau buruk semacam jer...
biase la....tak berape reti nak buatt...
tapi kalau rasa nak cantek & ok....bole je amik......
saya dah multiple-kan kaler dia.....^^
nak tengok???

TEDENG!!!!!!!




cemaner mau amek?

DRAG JE KAT NEW TAB

ok....bye bye~~~