30 December 2011

FREE STUFF : Doodle Perempuan Beruniform Sekolah




Assalamualaikum.


Tak tau la apesal aku rajin malam tadi buat ni..nak kata salah makan ubat,bile mase pulak aku pegi klinik.
mungkin sebab korang dah nak sekolah,aku jadi eksaited nak bagi korang..hehe..
ni lah ghupe aku untuk kali terakhir aku habis bersekolah beberape minggu yang lalu..je jenggg....haha..


mak aih..nampak garang semacam je..tu yang aku lagi suke pakai baju sekolah putih..kawan aku kata muke aku nampak suci dan baik gitu..haha..geli pulak aku..oklah,aku dah warnekan baju2 doodle ni berlainan kaler..yelah,ade yang jadi pengawas itu,pengawas ni....tapi yang aku tau kaler ni jelah ader.ader warna lain ker?den tak tau.oklah..nak ambik semua pon boleh,asalkan inform aku kat ruangan KOMEN.
hamboi..bapak besar...bold lagi gitu..garang tak?hahahahahaha..



************************








DRAG KE NEW TAB untuk proses save yang lebih senang.:)


aku dah tukar ooo theme blog ni..terang sangat..sakit mate aku...cam banduan yang baru keluar penjara ..
silau je mate..dah la aku tak suka terang-terangan ni.
LAGI SEHARI buku 2011 akan tertutup dan buku baru 2012 akan dibuka.
semoga tahun 2012 boleh menjadikan aku orang yang berjaya dan dipermudahkan segala urusan dalam menjalani kehidupan..





Sekian,terima kasih.





52 comments:

kusyi said...

amek satu.. huhu.. sy punye uniform, baju pink,kain biru gelap,tudung biru gelap.acano tu?? hahahah.. sy edit sikit eh. :D

W.o.a.y.I.e.s said...

HIHI...CUMILNYER!NAK MEK SATU YER. THANK U=)

Ifti Ashraf said...

sy ambik 1 yea.. :)

Diela Yunyun said...

kite amek satu..maseh ")

CekbOlat-bOlat said...

bolat jeles dgn anda ! pndai berdoodleeee... cntik2 plak tu..

Urzain Hussain said...

nice doodle..:D

keri ikhwan said...

kemas n cantik walaupun simple.. nk ambek 1 nk wat koleksi :)

dhia adawiyah said...

myra .. nak satu .. :)

Gua said...

ala, comelnya. pandai buat. :)

smilenajah93 said...

comellahhh !!!!

Iffah Fakhira said...

alala . comel nya . saya ambik satu yer :)

Amirah Zahidah RZ said...

Save ea :) Thank you so much <3

PURPLEVIOLET said...

amek satu.comel!

Eikyen said...

eikyen amek 1 tw !
comel sgt
pandai buad :DD

nurul zahirah bt zaidin said...

amek satu erk?trimas:)

Wan Aqilah said...

Kak,saya amik satu tau...cantik sangat~

Bibi said...

Alahai..comelnya! hihi.. BB smpn 1 untk buat koleksi..^^

EIYAA RAZ said...

comel. Eiya amik satu ea :)

shima said...

omeynya kak mira punya dodol .mesti sedap kan ?HAHA .nanti nak resipi .saya ambik ea ddol nak buat kuih raya :)

miss aina said...

NANAK dodol ni jugak . comel macam tuan die . masyeeh :D buat banyak-2 lagi . hehe

Nana Leina said...

eh..salam.. nak yg putih n purple ya.. ^^ thanks..

•♥• EYJA •♥• said...

hebat betul sayang saya ni buat ! cun habis ! eyja ambik satu boleh ? eyja ambik baju putij & pink :)

Spectacles Gurlz said...

ambik 1 ye

inaznafisya said...

cun habis~
nk ambil semua bleh?
hehe

Siti Nurazlinda said...

bila nampak doodle ni, rasa malu pulak sebab linda lukis bedah buruk tu tadi :p btw, nak satu! warna purple tu comel. terima kasih.

Aisyah Nasuha said...

amek satu ya.tq!

Rint Ahmad said...

cantik gila !!! pndainya lukis... :)

♫ Dila Diaries ♫ said...

ambil 1..cute sngt

Nabila said...

amek satu :D

Shima Yahya said...

amik tawww

Shima Yahya said...

amik tawww

Princess Syazliyana said...

amik,,

Iza Zaty said...

hello kak . SAYE AMEK KALER PURPLE ! <3

Anonymous said...

akak,saya amik satu doodle ps ek..thanks..^^

Aznie Syahzany said...

Saya ambex semua yerw akak comey

Zamraatul said...

Assalammualaikum,

Saya ambil gambar kartun kat sini nak tampal dalam folio saya.

Terima kasih.

mairah cadburry said...

ambik tau :)

ashraf Shokri said...

sy nak amik beberapa org ye.... terima kasih....

Ida said...

sy ambik taw

Aku said...

saya amik yang warna biru tu ye,terima kasih :)

Aku said...

Saya amik yang warna biru tu ye,terima kasih :)

Nur Hafizah said...

saya amik satu yeee ? hihihi , cantik sangat btw terima kaseh :)

Cikgu Ma said...

akak amik satu =)

Ainur Athikah said...

Ambik satu tau...mekacih.

syafienaz said...

saya amik satu yer

syafienaz said...

saya amik satu

Isti Devi said...

Sy ambik ye

sarah syahirah said...

saya amik 1 :)

nurazlina mustapha said...

Saya ambil beberapa ye

Anonymous said...

i take some

Anonymous said...

minta satu ye...comel

Anonymous said...

saya amik tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

30 December 2011

FREE STUFF : Doodle Perempuan Beruniform Sekolah




Assalamualaikum.


Tak tau la apesal aku rajin malam tadi buat ni..nak kata salah makan ubat,bile mase pulak aku pegi klinik.
mungkin sebab korang dah nak sekolah,aku jadi eksaited nak bagi korang..hehe..
ni lah ghupe aku untuk kali terakhir aku habis bersekolah beberape minggu yang lalu..je jenggg....haha..


mak aih..nampak garang semacam je..tu yang aku lagi suke pakai baju sekolah putih..kawan aku kata muke aku nampak suci dan baik gitu..haha..geli pulak aku..oklah,aku dah warnekan baju2 doodle ni berlainan kaler..yelah,ade yang jadi pengawas itu,pengawas ni....tapi yang aku tau kaler ni jelah ader.ader warna lain ker?den tak tau.oklah..nak ambik semua pon boleh,asalkan inform aku kat ruangan KOMEN.
hamboi..bapak besar...bold lagi gitu..garang tak?hahahahahaha..



************************








DRAG KE NEW TAB untuk proses save yang lebih senang.:)


aku dah tukar ooo theme blog ni..terang sangat..sakit mate aku...cam banduan yang baru keluar penjara ..
silau je mate..dah la aku tak suka terang-terangan ni.
LAGI SEHARI buku 2011 akan tertutup dan buku baru 2012 akan dibuka.
semoga tahun 2012 boleh menjadikan aku orang yang berjaya dan dipermudahkan segala urusan dalam menjalani kehidupan..





Sekian,terima kasih.





52 comments:

kusyi said...

amek satu.. huhu.. sy punye uniform, baju pink,kain biru gelap,tudung biru gelap.acano tu?? hahahah.. sy edit sikit eh. :D

W.o.a.y.I.e.s said...

HIHI...CUMILNYER!NAK MEK SATU YER. THANK U=)

Ifti Ashraf said...

sy ambik 1 yea.. :)

Diela Yunyun said...

kite amek satu..maseh ")

CekbOlat-bOlat said...

bolat jeles dgn anda ! pndai berdoodleeee... cntik2 plak tu..

Urzain Hussain said...

nice doodle..:D

keri ikhwan said...

kemas n cantik walaupun simple.. nk ambek 1 nk wat koleksi :)

dhia adawiyah said...

myra .. nak satu .. :)

Gua said...

ala, comelnya. pandai buat. :)

smilenajah93 said...

comellahhh !!!!

Iffah Fakhira said...

alala . comel nya . saya ambik satu yer :)

Amirah Zahidah RZ said...

Save ea :) Thank you so much <3

PURPLEVIOLET said...

amek satu.comel!

Eikyen said...

eikyen amek 1 tw !
comel sgt
pandai buad :DD

nurul zahirah bt zaidin said...

amek satu erk?trimas:)

Wan Aqilah said...

Kak,saya amik satu tau...cantik sangat~

Bibi said...

Alahai..comelnya! hihi.. BB smpn 1 untk buat koleksi..^^

EIYAA RAZ said...

comel. Eiya amik satu ea :)

shima said...

omeynya kak mira punya dodol .mesti sedap kan ?HAHA .nanti nak resipi .saya ambik ea ddol nak buat kuih raya :)

miss aina said...

NANAK dodol ni jugak . comel macam tuan die . masyeeh :D buat banyak-2 lagi . hehe

Nana Leina said...

eh..salam.. nak yg putih n purple ya.. ^^ thanks..

•♥• EYJA •♥• said...

hebat betul sayang saya ni buat ! cun habis ! eyja ambik satu boleh ? eyja ambik baju putij & pink :)

Spectacles Gurlz said...

ambik 1 ye

inaznafisya said...

cun habis~
nk ambil semua bleh?
hehe

Siti Nurazlinda said...

bila nampak doodle ni, rasa malu pulak sebab linda lukis bedah buruk tu tadi :p btw, nak satu! warna purple tu comel. terima kasih.

Aisyah Nasuha said...

amek satu ya.tq!

Rint Ahmad said...

cantik gila !!! pndainya lukis... :)

♫ Dila Diaries ♫ said...

ambil 1..cute sngt

Nabila said...

amek satu :D

Shima Yahya said...

amik tawww

Shima Yahya said...

amik tawww

Princess Syazliyana said...

amik,,

Iza Zaty said...

hello kak . SAYE AMEK KALER PURPLE ! <3

Anonymous said...

akak,saya amik satu doodle ps ek..thanks..^^

Aznie Syahzany said...

Saya ambex semua yerw akak comey

Zamraatul said...

Assalammualaikum,

Saya ambil gambar kartun kat sini nak tampal dalam folio saya.

Terima kasih.

mairah cadburry said...

ambik tau :)

ashraf Shokri said...

sy nak amik beberapa org ye.... terima kasih....

Ida said...

sy ambik taw

Aku said...

saya amik yang warna biru tu ye,terima kasih :)

Aku said...

Saya amik yang warna biru tu ye,terima kasih :)

Nur Hafizah said...

saya amik satu yeee ? hihihi , cantik sangat btw terima kaseh :)

Cikgu Ma said...

akak amik satu =)

Ainur Athikah said...

Ambik satu tau...mekacih.

syafienaz said...

saya amik satu yer

syafienaz said...

saya amik satu

Isti Devi said...

Sy ambik ye

sarah syahirah said...

saya amik 1 :)

nurazlina mustapha said...

Saya ambil beberapa ye

Anonymous said...

i take some

Anonymous said...

minta satu ye...comel

Anonymous said...

saya amik tau