Salam Aidilfitri buat semua :D

8:56 PM





Assalamualaikum.


Memandangkan perempuan poyo ni mengaku ala2 low-profile gitu,jadi dia takmampu nak post gambar dia kat Fb nak tag kat kengkawan.Lalu dia post kat blog je.
Nampak kejimbitan kepala dia disitu.

Jadi kepada semua yang sedang membaca blog ni..
*walaupun bunyinya agak terlambat disitu*

aku nak ucapkan 

Salam Aidilfitri 

buat korang2 semua.Ampun dan maaf dipinta buat kalian.^____^
*buat muka comel*

Mohon maaf sekiranya aku pernah buat salah kat korang2 semua.Maafkan aku kalau pernah buat korang marah,terasa ke..terbahan typo korang ke..buat entri menyindir ke...ahak xD
*sambil susun bekas kuih raya.Eh,susun 10 jari*

Ucapan raya ni juga aku tujukan kepada 

warga2 We Love Arts 
( Group art yang gempak gituu)

warga2 Kami Generasi 1994 
(Group yang palinggg ohsem !! :D )

dan tak lupa kepada pembaca2 setia blog aku,yang rajin komen2 entri aku tu.
*ambik tisu,srotttttt T.T*

Saye sayang anda semua :'D
Raya raya jugak,esaimen,homework jangan dilupakan.Haha.
(keje aku pun berlambak ni wey,eh jimbitttt betul)



Kawan aku kate aku ni muka je nampak baik,tapi hati jahat nak mamposs.HAHAHAHA
Hey taklawak langsungg-,-


Bai.Assalamualaikum.Japgi kena isi kueh raye,xD





You Might Also Like

17 komen

  1. selamat hari raya ..
    singgah blog ana jugak yer

    ReplyDelete
  2. Haish lama aih x singgah sini... Selamat Hari Raya Cik Juling...

    ReplyDelete
  3. fuyo. besar gedabak gambor yg ditempek tu haha
    hari raya pn busy jugak ke?

    ReplyDelete
  4. k pic tu mmg bajett. haha :p

    SELAMAT HARI RAYA dear

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya Mira. Maaf Zahir & Batin

    ReplyDelete
  6. grup plg ohsem is grup zombie.. kau jangan melawan myra. hhahahaha

    ReplyDelete
  7. SELAMAT HARI RAYA Mak Jemahh :D ehh ehh Kak Myra lah

    Lawa baju akak :D tak lama lagi merasa lah baju design sendiri ye tak ^,^

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya maaf zahir dan batin dari yatt :)

    ReplyDelete
  9. Selamat hari raya! Bangun awal pagi sebab nak tumbang lembu sekor!♥

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram