Oh sangat ohsem !!!

3:45 PM






                                                                      Assalamualaikum.





Single paling latest 


Hahaiii everybody -.-

Sementelah dah nak final exam ni aku nak promote singer yang gila ohsemmmmmm ni wooo :'D
HAHA *takde kena mengena dgn final*
Aku rasa takramai yang tau kot pasal HUNTER HAYES ni,tapi hmmmm seriyesly korang patut dengar semua lagu2 dia *kenapa la dia tak dikenali T.T,wuuu*

He's done better done Taylor Swift sebab dia pun bawak lagu Country jugak.Oklah,aku pun malas nak blabla bebanyak kat sini,nak dengar pun boleh,taknak pegi jauh2,hahaha -.- Serius rugi gila bagi sapa yang takpernah lagi dengar lagu2 dia.Oh,aku harap nanti dia feymes jugak,kahkah ! *mengharap*

Aku dah try hasut kawan2 aku suruh dengar.Woo ! Dorang pun terus minat jugak,hahahaha.Sampai berulang kali dengar,mengalahkan aku --' Hebat betul pengaruh aku ni,BHAHAHA
*pacak bendera jajahan atas kepala dorang*

So kat bawah ni track2 dia yang gila bapak bestttt *pengsan* xD
Kbai.












You Might Also Like

13 komen

  1. Kalau myra recommend,kena dngar jugak ni :D

    ReplyDelete
  2. menghilang lama sgt..bz eh??cmne belajar??ok ke

    ReplyDelete
  3. weh. blog kau sangat ohsem gila2... lagu ni pom ohsem! aku dah terpengaruh. hahaaaa ~

    ReplyDelete
  4. mira seriously, kau kena buat aku satu blog cenggini. like!!!

    ReplyDelete
  5. perghhhh. akak lah. org yg rugi tu. mmg tak pernah dgr pon. haha

    ReplyDelete
  6. salam kenal sobat :)
    di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

    ReplyDelete
  7. myra, cer usha Austin Corini xfactor USA. comel! dia nyanyi lagu hunter hayes lahXD

    ReplyDelete
  8. zafirah : heeee,dengar2 :D

    merahitujambu : boleh tahan bizi,belajar pun semua okayyy ^__^

    meesupergirl : memang hengggsenggg ! xD

    kawaii : haha,kat Malaysia payah sikit nak glemer.Tak lama la tuu...xD

    pakrul : haha,ohsem bahh lagu2 dia ! yeayyyy :D

    ReplyDelete
  9. mila : haha,tedengg !! dah buatkan dah ponggg :p

    dak fisha : yeahhh kak,teruskan mendengarrrr ;)

    kiddy : sekarang jugak aku pegi youtube !!! ahhhhhh *teruja* <3

    ReplyDelete
  10. Siapakah dia ni kak ? Bakal kekasih ke ? haha tak di kenali atau miza yang tak explore :3 hoho

    ReplyDelete
  11. Belum pernah dgr... Tp betul la... cam best je ;)

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram