10 Pesen Bebudak Twitter

10:09 PM



Assalamualaikum.



Kepada budak budak Twitter, dan aku. Amboi.
Selamat membaca ! Dah lama tak update entri yang serupa gini kan :P


10 Pesen Bebudak Twitter (PART 1)



1) Pesen ONDEPONG




Sibuk nak cerita. Hari hari. Tiap malam.





2) Pesen dok cerita A sampai Z



Sokong je cite dia.




3) Pesen ber GUA GUA


Gua

Gengster angatt angattt amboii.



4) Pesen tak reti nak tukar setting kat unfollowersme.com




Mohon pegi tengok setting bengong.



5) Pesen suka RT foodporn



Selalu spesis camni mulakan kerja dia time pepagi buta. Time orang tengah lapar gila vowavi. Time tu gak orang lain bengang pasal dok keluar je kat timeline wahaha. 



6) Pesen menyemakkan timeline dengan ask.fm




7) Pesen budak sekolah bajet tau semua benda pasal pempuan.



Selalu yang tweet cemni budak budak lelaki yang masih bersekolah.
Lingkungan umur : 14-16



8) Pesen deep deep.


Tu aku. Kengkadang hahahahaha kbai.



9) Pesen gila kpop.


Alien. Tak suka.


10) Pesen tweet sesama sendiri tapi tak mention.



Semorang selalu buat termasuk aku kbai. Keke








Entri simple tapi deep.
Lah sangat.



Selamat malam !



You Might Also Like

18 komen

  1. Wah wah... Macam pesen ada eyh... :D

    ReplyDelete
  2. THISSSSS! hahahaha I can't stop laughing :P

    ReplyDelete
  3. I NEED MORE OF THIS - please hurry thank you

    ReplyDelete
  4. Haha, k lawak . Macam2 pesen lah dorang ni ..

    ReplyDelete
  5. Jarang on twitter, x tau sgt psl budak2 twitter.. Hehe..

    ReplyDelete
  6. Betul, tapi selalunya yg penuhkan TL part yang Kpop tulah.

    ReplyDelete
  7. Ohh rindunya kat kakak azraff. Ehh silap kak myra Ehehehe maaf kak. Omomomommo tak ada twitter jadi tak faham apa yang disembangkan *sambil pengang popcorn* Ahahaha. Tapi apa yang saya yakin 100% kak myra pernah melakukan kesemuanya di atas :P Sila mengaku. XD

    ReplyDelete
  8. Yes. Paling menyampah tengok ask.fm. Memang semorang nak tau apa yang dia jawab pun kennn.

    ReplyDelete
  9. part batman tuh lawak sangat2. haha

    ReplyDelete
  10. bahahahaha lawak gila laa post ni. memang selalu sgt nampak pesen2 ni di timeline.. & pernah terbuat jugak dulu2, hahaha XD

    ReplyDelete
  11. hahahaha. wei moiraaa.. pesen aku. gua gua. hahaha. kadang2. yang last pon pernah jugak.

    gambar minho comel wooo. XD oh pleaseeee. *mata juling ke atas.

    ReplyDelete
  12. lebih kurang sama la dengan bebudak fesbuk. kot

    ReplyDelete
  13. ahahahhahahahahahahahahahaha...blog paling lawak dalam dunia...
    masuk bloglist!

    ReplyDelete
  14. Terbaek dik mira oittt. hahaha :)

    ReplyDelete
  15. hahahaha.. sakit perut x ley benti ketawa.. entry blog ni sumenya lawak2.. adehh..

    ReplyDelete
  16. hahhahahaha deep gila tapi still boleh tergelak2 time baca *tukar setting twitter

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram