Spesis macam gini

12:59 AM




Assalamualaikum




Sorry lama tak update. 
Sekarang ni aku malas nak taip panjang panjang macam dulu.
Guna gambar je cukup untuk buat entri :P


.
.
.
.
.
.
.
.
.

Spesis macam gini












Ade kan spesis macam gini ? Belo !
Btw aku ada update drawing drawing baru, kalau nak tengok, boleh tengok kat SINI 

Lukis guna photoscape je. Bhahaha kbai. Selamat malam ! :)











You Might Also Like

4 komen

  1. Hahahaha memang ada. ni suka 'Buruk Sangka' namanya. Suka lempar macam-macam. Eeee geram je. Smack down manusia macam ni.

    ReplyDelete
  2. kan.. apa salahnya rupa camne pun.. yang penting hati...

    ReplyDelete
  3. singgah sini

    haha betol2...semua tak boleh..asyik nak condemn je..;))

    ReplyDelete
  4. dpt pkwe x hnsem or mkwe tak hnsem biarlah asalkan dia ada personaliti yg baik bukan judgemental mcm org yg dok kata tu .

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram