Illustration 2014

11:06 PM




Assalamualaikum !



Bila aku tengok balik blog archieve, rupanya aku takpenah langsung update blog untuk tahun 2014. Belo gile kan ehm. So aku main update jelah apa apa minggu ni, untuk menandakan yang blog aku masih hidup.

Gegambar bawah ni semuanya untuk projek time sem 4 ritu, subjek illustration. 
(nak naik part 5 woi em belo mati aku)


Aku taruk sesikit je, malas nak letak semua hahaha.
Malas taip lelebih, sebab aku tau engkorang pun malas baca benda yang berjela yeay !



VERSI HAND DRAWING


Aku pilih Katy Perry sebagai muse. 
Hand drawing.. yelah, lukis sendiri. Free hand je.
Warna guna watercolor saje :P







VERSI PHOTOSHOP

Lepas dah lukis and warna, aku trace kat Photoshop, and warnakan macam biasa.
Lepastu edit meraban bagai, jadah harey sangat. Geli tengok. Macam bebudak =,=


Roar
Trace drawing yang ni paling seksa dan leceh woi. Banyak sangat. But who caress, I love what I'm doing :)


California Gurls.
Porno hahahahhahaa.


Wide awake.

 No komen. Ni yang paling hina aku tengok -__-



"Love is what makes you happy when you're tired."








You Might Also Like

10 komen

  1. cntik sngt yg lukis pkai pnsil tu.. nanes tengok

    ReplyDelete
  2. YOU SHOULD WIN A MEDAL! Semua cantik, berbakat besar Moira! Hebat2. hehe :) cantik2.

    ReplyDelete
  3. ko pun dah terpengaruh dengan teori bogel itu seni jugak ke skarang?

    ReplyDelete
  4. Seriously adorable too much la kak myra. Cantik banget sihh. Memang gempak yang ps punya tu. Aaaaa. Akak.. miza mintak izin simpan tau tau lukisan akak ni. Nak tunjuk kat cucu nanti :D Hihihi.

    Apasal komen abang ikhwan lawak gilo ? Hahahaha siut je cakap teori bogel XD

    ReplyDelete
  5. Hahahaha LOL. sama la kita. tak pernah lagi ada post untuk 2014. sibuk kot

    ReplyDelete
  6. moi. kalau lawa gitu warna guna water colour , mia punya lukisan apak buruk. lukis orang jadi cam monyet. uwwwww

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram