VECTOR TOK HANG !

5:45 PM






Assalamualaikum






Salam gais.

Ekceli aku baru kalini berjaya donlod vector. Hahahahahahaha serius kesian
Sebelum ni usaha tu ada, tapi cemana tah. Lappy pun buat hal je. Bengong ! (Ai lak dah takleh guna) Maka aku pun givap kejap lah. Hergh

So kat opis kalau takde keje pun aku browse entah celah mana cari vector free.
Gumbira hati aku whoii.

Aku ada pernah try nak buat logo official untuk blog ni. Tapi memandangkan aku pun tak berapa reti dan kretip bab design logo ni (ekceli nak buat watermark je pun), so guna vector yang dah ada je






Try try try. Entah jadah apa tah jadiknya








Alahai .....







Sekian dari saya, entri yang takde motip dan sedang menghitung jam bila nak balik rumah ni 


Hahaha !



Btw designer luar sana tu gua mintak sangat suggestion kat mana nak cari vector free dan best. Huhu okebai










You Might Also Like

5 komen

  1. selalu kecewa cari vector. yang elokelok cantikcantik semua selalu kena beli T______T

    ReplyDelete
  2. @syakeyHaa samalah. Terpaksa cari cari cari lagi macam orang gile. Huhu

    ReplyDelete
  3. freepik. the free vector ever ! hahaha

    ReplyDelete
  4. @Hanamiko Sakura ahahaha tapi bila jumpa yang berkenann, kene bayar pulak dah T__T

    ReplyDelete
  5. Vector tu apa ? Huhuhu dulu tahu vector tu muka orang jadi kartun. Bila belajar sains komp.. dalam graphic ada 2 bipmap and vector.. ehh confuse jadinya >n<

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram