MARCH INSPIRATION

12:44 PM








Assalamualaikum




Bila dah loqlaq semacam, memang semua benda aku nak tukar balik kat blog ni. I mean design la. Hampeh betui lah. Padahal Januari ritu aku baru je tukar design. Kalau nak tengok balik, boleh tengok kat ENTRI NI


Tiap kali nak design blog, aku kena ada inspiration. Dari 1 gambar.
Ha pastu pepandai la cari color swatches bla bla bla.





*** MARCH INSPIRATION ***







Kali ni theme blog ni more to nature. Kononnya lah
Aku try guna warna yang calm. Hergh hergh hergh (gumbira)


Sooooo then. Tu je nak kabau. My rule is biar simple, tapi menawan. Macam biasa :D



MENAWAN TOK KAU









Kbae








You Might Also Like

4 komen

  1. hype,,,salam perkenalan,,
    dah lawau dah nii,,,feel dia macam,,,rasa nak panjat tebing paling tinggi,,pastu loncat,,jadi burung,,hahahahha

    ReplyDelete
  2. normal budak designer mesti suka tukar2. herherher

    ReplyDelete
  3. kalau yatt pndai pon mesti suka tukar2.hehe

    ReplyDelete
  4. Kihkihkih. Hitam putih tu menawan. Budak art in design katakan :D

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram