Painting Portrait Giveaway by Azhafizah

11:10 AM






Morning gais !


Weather pagi ni sangat bagus. Cloudy gitu, 
So boleh amek feel sikit nak update entri ni. 


So dalam minggu lepas Kak Fiza ada buat 1 giveaway. Painting portrait ! Sape tanak weh. Lawa lawa pulak kan. So aku pun taknak la terlepas peluang, harus join. Ngehngeh





Dannn tedeng ! Alhamdulillah. Tak sangka terpilih. Sobs *berlari anak*
Aku hampir give up, ingatkan tak terpilih. Really cantik and sejibik !




Kiri : Gambar asal
Kanan : Painting Potrait





Pape pun thanks kat kak Fiza, sebab kita berpeluang jadi salah sorang pemenang :) Lepasni bolelah guna gambar ni untuk memacam  

Sapa nak tengok or usha usha other artwork dari kak fiza bolehla lawat blog dia tehee








You Might Also Like

10 komen

  1. santeknye!!!!! boleh lagi ke nak buat camni? masih available ke? huuu

    ReplyDelete
  2. lawa..karya azhafizah mmg syira sukaaa

    ReplyDelete
  3. hye...singgah sini nak ucap terima kasih sebab rajin baca entry and tinggalkan komen di blog Syira Lokman :) semoga murah rezeki ye :)

    ReplyDelete
  4. cantiknya! suka semua artwork kak fiza..memang osem

    Maisarah singgah dari Blog MaisarahSidi.com :)

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram