Trending : Instant Shawl

10:26 AM




Salam gais



Oleh kerana instant shawl dah trending sangat sana sini, and dah kuar memacam style aku pon nak story la sikek ni haha. Aku beli time sebelum puasa tak silap. Aku tak cadang pon nak beli benda alah ni, tapi tetiba akak tu tetiba lak nak demo siap pakai and aku macam wuiyo antiknya … (padahal akak tu dah memang cantik). Sebab saia ta kuad la awa, aku pon belilah. Sengal je



First pakai ni agak .. yelah. Zapp zapp terus siap gitu. Nama pon instant kan. Memang senang kacang godok la. Semua parfait tapi tetiba part muncung tudung tu isk guwa panas je hahaha. Dia tanak dengar kata aku la dodol ! Material pon chiffon kan hahah padan muka 

Then entah kenapa harini aku try la pakai balik. Nak berenti lah boikot terhadap bende ni. Rasa rugi lak kan hahah. Dahla kale peberet pulak. Aku cuba shape kan balik muncung dia, lipat tepi sikit ejas ejas yay yay udah jadi. Hikhikhi. Lepasni udah bole pakai ! :)




Biar kan aje kerabat jerawat kat muka tu. Malas nak edit jadik floles. Saje nak buktikan yang iolls hanyalah insan biasa hahaha.
Sorry lah gambar selfie sekerat je natang apa tah. Aku suruh adik adik aku snap kan gambar tetiba dorang pantas betul hilang dari radar. Sabo je le aku ni ha tetiba rasa nak jadi hulk





Kalau bab idola instant shawl ni aku suka stalk ig @naelofarhijab je . Cantik je kan neelofa pakai. Neat and perfect. Memang idola ! (gila dah)



(mampu tengok je, belum mampu beli lagi haha)


So how about experience korang pulak dengan instant shawl ni ? :)


p/s : Btw sapa yang dah FOLLOW blog ni, please bagitau kat cbox. No need to acah acah mysterious. Don't do that here :') Thanks ! Sapa yang ada tinggalkan link kat cbox (blogwalking), ada masa nanti aku lawat balik blog korang :)




You Might Also Like

5 komen

  1. ahahahahaa~ kasi ejas sampai jadi.. perempuan, kalau tudung tak jadi, boleh bad mood satu hari.. hilang terus keyakinan.. hihihihiii~ ^_^

    ReplyDelete
  2. Setakat ni PC belum ada satu pun instant shawl..hihi...pakai shawl pun jarang...bawal jelah...

    ReplyDelete
  3. Cantikk. Akak kalau pakai shawl kena ikut material. Kena guna chiffon, kalau guna cotton, mak aih nampak bulat muka.

    ReplyDelete
  4. mak saya pun dah jahit sendiri shawl2 dia jadi instant :D jimat katanya

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
  5. cantik warna tudung tu..feveret jugak..hehe

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram