Spesis spesis kawan time karok

3:01 PM



Salam gais !




Spesis spesis kawan time karok



1) Lambat pilih lagu

Ko musti lah ada sorang yang camni hahaha. Sampai yang tengah nyanyi tu gelabah and teriak "CEPATLA PILIH LAGU KO AKU DAH NAK HABIS NYANYI NI"

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2) Tengok fon dulu, dengar balik lagu yang akan dinyanyi and check balik lirik

Ni jangan cakap ah. Mostly camni termasuklah aku. Konon ready2 nak nyanyi. Pegi unlock fon, bukak playlist lagu or youtube, dengar balik canne nak nyanyi ! Sampai lirik pon kau gelabah nak re-check balik 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3) Time aku tengah nyanyi kau pon nak nyanyi gak

Ni kalau aku jumpa spesis camni, memang aku nak kasik penyepak je. Tengah feeling2 karok lagu pebret tetiba ada 1 makhluk tuhan capai 1 lagi mic, berduet tanpa diundang lak ! Perg. Memangla aku bayor karok untuk nyanyi dengan kau pon

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

4) Yang tak ingat tajuk lagu pastu dok kalut

Arg yang ni mesti ada lah hahaha. Nak nak tanya time kita tengah tarik chorus lak tu !

"Wei apa lagu yang tu"
"Weh weh. Apa lagu tu ..."
"Wehhh kau ingat tak yang ..."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

5) Yang tak amek port/ tak rela ikut karok

Ni selalu lah ada. Memula ajak karok ok je. Time dah start apa sume tetiba tanak amek port lak. Tanak nyanyi le buat muka le. Apahhal nya ni ko memang saje je kan


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




Ok nak update itu je harini. Tengah gian nak karok ni. HAHAHAHA



You Might Also Like

6 komen

  1. Assalamualaikum Moi & Salam perkenalan,

    Hari ni first time terjah blog Moi.. Banyak cerita menarik.. Best..best.. ;-)

    ReplyDelete
  2. gian nak karok jugak tpi da ad anak ni, karok pakai apss smule je la...tu pn sstgh lagu je adeee...geram!

    ReplyDelete
  3. Ada lagi ada lagi.
    Yang jenis pilih lagu nak power-power tarik tinggi tapi bila nyanyi part tinggi tu terus tersenyap sebab tak mampu nak tarik. Hahahahahahaha

    ReplyDelete
  4. Hahaha ramai je kawan camtu. Eh fiqa pun dah lama tak karok. Jom! Haha

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram