Rakshee, Kota Damansara

4:06 PM




Hey guys



Malam tadi dinner kat Rakshee. Si budak Nadia ni lah. Satgi aku tunjuk budaknya
Aku suka deco dia. Simple je. But ada elemen kampung sesikit. Gituh. Aku malas tau tulis pepanjang. Aku tau korang ni malas baca ! So aku simple kan je ayat-ayat aku. 



 Ni ha budaknya. Klon Siti Nurhaliza. Wuuuuu nak mintak sign !
Rakshee ni femes dengan bakso dia. Ala ala boat noodle punya style. Order mangkuk kecik2.


Ha ni si Amani. Haha.


Ni lak si budak hidung kembang. Hahahahaha macam harem muka. Aku tak minat sangat bakso. Pendek kata makanan berkuah yang ada mi lah sengal. But seriously bakso kat sini sedap. Must try (padahal aku rasa kuah dia je, lain tak sentuh). Ha kau tengok kuah je pon sedap. And dia ada lemon juice, kicap, sos cili dan sambal lada untuk bagi rasa kuah tu lagi marbeles.

Semangkuk RM1.90 je. Korang order la banyak mana pun. Tapi budak 2 ekor tadi tu order sikit je, takut tak habis katanya (ai diet ke)


Aku order Baked Pasta Marina. RM9 something tak silap. Ingat nak order burger, tapi burger dia ada jenis mini je. Aku ni kalau burger mana boleh mini mini ! Hep ! Style amik order pun macam Zawara Coffee. Dia bagi kau ring UFO tu haha. Oh and air tak banyak choice. But aku okay je


Kalau korang nak try silalah mai sini ! Peminat bakso sangat dialu-alukan 😃


Rakshee

Address : No 13G, Jalan PJU 5/20A, The Strand, Kota Damansara
Business hour : OPEN DAILY | 9.00am to 11.30pm 
Instagram : rakshee_




You Might Also Like

5 komen

  1. samalah. tak suka gak makanan berkuah lagi2 mee. then yang pasal burger tu, yup. tak boleh kalau yang kecik. mesti nak yang besar and double.hahhaa:)

    ReplyDelete
  2. Murahnyaaa lagi murah drpd boat noodle. Thnks beritau!

    ReplyDelete
  3. Harga sama dengan boat noodle! gotta try this later. And your Baked Pasta punya harga not-so-mahal and that cheers me a lot. heheh

    ReplyDelete
  4. heee berpatutan harga makanan di sana :) ceri suka baked pasta! memang tak akan tolak makanan berkeju :)

    ReplyDelete
  5. Hell yeah! I like you, sis hahaha.. mee [especially] dan makanan berkuah semuanya menyusahkan... but exception for spaghetti heheee

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram