18 August 2012

Salam Aidilfitri buat semua :D





Assalamualaikum.


Memandangkan perempuan poyo ni mengaku ala2 low-profile gitu,jadi dia takmampu nak post gambar dia kat Fb nak tag kat kengkawan.Lalu dia post kat blog je.
Nampak kejimbitan kepala dia disitu.

Jadi kepada semua yang sedang membaca blog ni..
*walaupun bunyinya agak terlambat disitu*

aku nak ucapkan 

Salam Aidilfitri 

buat korang2 semua.Ampun dan maaf dipinta buat kalian.^____^
*buat muka comel*

Mohon maaf sekiranya aku pernah buat salah kat korang2 semua.Maafkan aku kalau pernah buat korang marah,terasa ke..terbahan typo korang ke..buat entri menyindir ke...ahak xD
*sambil susun bekas kuih raya.Eh,susun 10 jari*

Ucapan raya ni juga aku tujukan kepada 

warga2 We Love Arts 
( Group art yang gempak gituu)

warga2 Kami Generasi 1994 
(Group yang palinggg ohsem !! :D )

dan tak lupa kepada pembaca2 setia blog aku,yang rajin komen2 entri aku tu.
*ambik tisu,srotttttt T.T*

Saye sayang anda semua :'D
Raya raya jugak,esaimen,homework jangan dilupakan.Haha.
(keje aku pun berlambak ni wey,eh jimbitttt betul)



Kawan aku kate aku ni muka je nampak baik,tapi hati jahat nak mamposs.HAHAHAHA
Hey taklawak langsungg-,-


Bai.Assalamualaikum.Japgi kena isi kueh raye,xD





07 August 2012

Saje nak bagitau -_-




Assalamualaikum.




Ada yang kata,aku ni bizi sangat ke,sampai tak update blog.
HAHA,nak buat macam mana,memang pun.-_-
Kalau ditanya,banyak2 student kat sini,memang ah,memanggggggg,
budak Art&Design (AD) lah yang paling banyak keje.Haih.
Lainla budak2 akaun,jeles aku tengok.Haha.

Jangan cakap aku takpandai bahagikan masa pulak.Masa yang ada tu memang cukup2 je untuk aku siapkan drawing2 tulah bagaiiii.Tido sampai pepagi buta tu normal lah kot.
(belum lagi kalau start masuk menjahit pulak.HAHA -_-)
Pernah sampai 5 pagi.Orang dah start sahur aku ni je yang takreti2 nak tido.Memang sadis tahap gaban.
*Ehhhhh,poyo gila*

Jadi tu jelah yang aku nak update,saje nak bagitau awal2.Lagipun lappy aku tu rosak,ape kejadah entah.Dah nak mampos agaknya.Siap keluarkan bunyilah pulak.Macam bunyi transformer pun ada.Silap haribulan bertukar teruss.(Ni pun update guna lappy pinjam,berokben sendiri ! Haha -,- )

Drawing2 aku tu semua takpernah aku miss tangkap gambar.Nanti ada masa aku upload ah.Hahaha.Sori kalau takde yang nak tau. -_______-
Erghhhh ! Kalau aku rajinla tapi.*entah bilanya entahhhh,eeeeee gedik*

Kbai,Assalamualaikum.

Nak sambung buat keje.T_____________T
*Lame dah tak bukak 9gag* -_-




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 August 2012

Salam Aidilfitri buat semua :D





Assalamualaikum.


Memandangkan perempuan poyo ni mengaku ala2 low-profile gitu,jadi dia takmampu nak post gambar dia kat Fb nak tag kat kengkawan.Lalu dia post kat blog je.
Nampak kejimbitan kepala dia disitu.

Jadi kepada semua yang sedang membaca blog ni..
*walaupun bunyinya agak terlambat disitu*

aku nak ucapkan 

Salam Aidilfitri 

buat korang2 semua.Ampun dan maaf dipinta buat kalian.^____^
*buat muka comel*

Mohon maaf sekiranya aku pernah buat salah kat korang2 semua.Maafkan aku kalau pernah buat korang marah,terasa ke..terbahan typo korang ke..buat entri menyindir ke...ahak xD
*sambil susun bekas kuih raya.Eh,susun 10 jari*

Ucapan raya ni juga aku tujukan kepada 

warga2 We Love Arts 
( Group art yang gempak gituu)

warga2 Kami Generasi 1994 
(Group yang palinggg ohsem !! :D )

dan tak lupa kepada pembaca2 setia blog aku,yang rajin komen2 entri aku tu.
*ambik tisu,srotttttt T.T*

Saye sayang anda semua :'D
Raya raya jugak,esaimen,homework jangan dilupakan.Haha.
(keje aku pun berlambak ni wey,eh jimbitttt betul)



Kawan aku kate aku ni muka je nampak baik,tapi hati jahat nak mamposs.HAHAHAHA
Hey taklawak langsungg-,-


Bai.Assalamualaikum.Japgi kena isi kueh raye,xD





07 August 2012

Saje nak bagitau -_-




Assalamualaikum.




Ada yang kata,aku ni bizi sangat ke,sampai tak update blog.
HAHA,nak buat macam mana,memang pun.-_-
Kalau ditanya,banyak2 student kat sini,memang ah,memanggggggg,
budak Art&Design (AD) lah yang paling banyak keje.Haih.
Lainla budak2 akaun,jeles aku tengok.Haha.

Jangan cakap aku takpandai bahagikan masa pulak.Masa yang ada tu memang cukup2 je untuk aku siapkan drawing2 tulah bagaiiii.Tido sampai pepagi buta tu normal lah kot.
(belum lagi kalau start masuk menjahit pulak.HAHA -_-)
Pernah sampai 5 pagi.Orang dah start sahur aku ni je yang takreti2 nak tido.Memang sadis tahap gaban.
*Ehhhhh,poyo gila*

Jadi tu jelah yang aku nak update,saje nak bagitau awal2.Lagipun lappy aku tu rosak,ape kejadah entah.Dah nak mampos agaknya.Siap keluarkan bunyilah pulak.Macam bunyi transformer pun ada.Silap haribulan bertukar teruss.(Ni pun update guna lappy pinjam,berokben sendiri ! Haha -,- )

Drawing2 aku tu semua takpernah aku miss tangkap gambar.Nanti ada masa aku upload ah.Hahaha.Sori kalau takde yang nak tau. -_______-
Erghhhh ! Kalau aku rajinla tapi.*entah bilanya entahhhh,eeeeee gedik*

Kbai,Assalamualaikum.

Nak sambung buat keje.T_____________T
*Lame dah tak bukak 9gag* -_-