18 August 2012

Salam Aidilfitri buat semua :D





Assalamualaikum.


Memandangkan perempuan poyo ni mengaku ala2 low-profile gitu,jadi dia takmampu nak post gambar dia kat Fb nak tag kat kengkawan.Lalu dia post kat blog je.
Nampak kejimbitan kepala dia disitu.

Jadi kepada semua yang sedang membaca blog ni..
*walaupun bunyinya agak terlambat disitu*

aku nak ucapkan 

Salam Aidilfitri 

buat korang2 semua.Ampun dan maaf dipinta buat kalian.^____^
*buat muka comel*

Mohon maaf sekiranya aku pernah buat salah kat korang2 semua.Maafkan aku kalau pernah buat korang marah,terasa ke..terbahan typo korang ke..buat entri menyindir ke...ahak xD
*sambil susun bekas kuih raya.Eh,susun 10 jari*

Ucapan raya ni juga aku tujukan kepada 

warga2 We Love Arts 
( Group art yang gempak gituu)

warga2 Kami Generasi 1994 
(Group yang palinggg ohsem !! :D )

dan tak lupa kepada pembaca2 setia blog aku,yang rajin komen2 entri aku tu.
*ambik tisu,srotttttt T.T*

Saye sayang anda semua :'D
Raya raya jugak,esaimen,homework jangan dilupakan.Haha.
(keje aku pun berlambak ni wey,eh jimbitttt betul)



Kawan aku kate aku ni muka je nampak baik,tapi hati jahat nak mamposs.HAHAHAHA
Hey taklawak langsungg-,-


Bai.Assalamualaikum.Japgi kena isi kueh raye,xD





17 comments:

Syat0za Zai said...

Selamat Hari Raya! :D

Munfizah Du`at said...

selamat hari raya ..
singgah blog ana jugak yer

Mr. Doctor said...

Haish lama aih x singgah sini... Selamat Hari Raya Cik Juling...

Cik Mimey (owner fida's story) said...

selamat hari raya

JungRara said...

Salam aidilfitri :-)

Syarafi[skyforce331] said...

SELAMAT HARI RAYA YER :d

keri ikhwan said...

fuyo. besar gedabak gambor yg ditempek tu haha
hari raya pn busy jugak ke?

nurshamila said...

k pic tu mmg bajett. haha :p

SELAMAT HARI RAYA dear

Dak Fisha said...

Selamat hari raya Mira. Maaf Zahir & Batin

merahitujambu said...

selamat hari raya..=)

Fidz Raymond said...

grup plg ohsem is grup zombie.. kau jangan melawan myra. hhahahaha

Hanamiko Sakura said...

ehem2x..
selamat hari raya jugaa!!

Cik Chokie said...

SELAMAT HARI RAYA Mak Jemahh :D ehh ehh Kak Myra lah

Lawa baju akak :D tak lama lagi merasa lah baju design sendiri ye tak ^,^

Cik Yatt said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin dari yatt :)

Fakhrul Haiyin said...

woih budak AD. mat rayaaa. hehe.

Nurrul said...

Selamat Hari Raya ! ! ! ^^

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Selamat hari raya! Bangun awal pagi sebab nak tumbang lembu sekor!♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 August 2012

Salam Aidilfitri buat semua :D





Assalamualaikum.


Memandangkan perempuan poyo ni mengaku ala2 low-profile gitu,jadi dia takmampu nak post gambar dia kat Fb nak tag kat kengkawan.Lalu dia post kat blog je.
Nampak kejimbitan kepala dia disitu.

Jadi kepada semua yang sedang membaca blog ni..
*walaupun bunyinya agak terlambat disitu*

aku nak ucapkan 

Salam Aidilfitri 

buat korang2 semua.Ampun dan maaf dipinta buat kalian.^____^
*buat muka comel*

Mohon maaf sekiranya aku pernah buat salah kat korang2 semua.Maafkan aku kalau pernah buat korang marah,terasa ke..terbahan typo korang ke..buat entri menyindir ke...ahak xD
*sambil susun bekas kuih raya.Eh,susun 10 jari*

Ucapan raya ni juga aku tujukan kepada 

warga2 We Love Arts 
( Group art yang gempak gituu)

warga2 Kami Generasi 1994 
(Group yang palinggg ohsem !! :D )

dan tak lupa kepada pembaca2 setia blog aku,yang rajin komen2 entri aku tu.
*ambik tisu,srotttttt T.T*

Saye sayang anda semua :'D
Raya raya jugak,esaimen,homework jangan dilupakan.Haha.
(keje aku pun berlambak ni wey,eh jimbitttt betul)



Kawan aku kate aku ni muka je nampak baik,tapi hati jahat nak mamposs.HAHAHAHA
Hey taklawak langsungg-,-


Bai.Assalamualaikum.Japgi kena isi kueh raye,xD





17 comments:

Syat0za Zai said...

Selamat Hari Raya! :D

Munfizah Du`at said...

selamat hari raya ..
singgah blog ana jugak yer

Mr. Doctor said...

Haish lama aih x singgah sini... Selamat Hari Raya Cik Juling...

Cik Mimey (owner fida's story) said...

selamat hari raya

JungRara said...

Salam aidilfitri :-)

Syarafi[skyforce331] said...

SELAMAT HARI RAYA YER :d

keri ikhwan said...

fuyo. besar gedabak gambor yg ditempek tu haha
hari raya pn busy jugak ke?

nurshamila said...

k pic tu mmg bajett. haha :p

SELAMAT HARI RAYA dear

Dak Fisha said...

Selamat hari raya Mira. Maaf Zahir & Batin

merahitujambu said...

selamat hari raya..=)

Fidz Raymond said...

grup plg ohsem is grup zombie.. kau jangan melawan myra. hhahahaha

Hanamiko Sakura said...

ehem2x..
selamat hari raya jugaa!!

Cik Chokie said...

SELAMAT HARI RAYA Mak Jemahh :D ehh ehh Kak Myra lah

Lawa baju akak :D tak lama lagi merasa lah baju design sendiri ye tak ^,^

Cik Yatt said...

selamat hari raya maaf zahir dan batin dari yatt :)

Fakhrul Haiyin said...

woih budak AD. mat rayaaa. hehe.

Nurrul said...

Selamat Hari Raya ! ! ! ^^

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Selamat hari raya! Bangun awal pagi sebab nak tumbang lembu sekor!♥