14 December 2013

10 Pesen Bebudak Twitter



Assalamualaikum.



Kepada budak budak Twitter, dan aku. Amboi.
Selamat membaca ! Dah lama tak update entri yang serupa gini kan :P


10 Pesen Bebudak Twitter (PART 1)



1) Pesen ONDEPONG




Sibuk nak cerita. Hari hari. Tiap malam.





2) Pesen dok cerita A sampai Z



Sokong je cite dia.




3) Pesen ber GUA GUA


Gua

Gengster angatt angattt amboii.



4) Pesen tak reti nak tukar setting kat unfollowersme.com




Mohon pegi tengok setting bengong.



5) Pesen suka RT foodporn



Selalu spesis camni mulakan kerja dia time pepagi buta. Time orang tengah lapar gila vowavi. Time tu gak orang lain bengang pasal dok keluar je kat timeline wahaha. 



6) Pesen menyemakkan timeline dengan ask.fm




7) Pesen budak sekolah bajet tau semua benda pasal pempuan.



Selalu yang tweet cemni budak budak lelaki yang masih bersekolah.
Lingkungan umur : 14-16



8) Pesen deep deep.


Tu aku. Kengkadang hahahahaha kbai.



9) Pesen gila kpop.


Alien. Tak suka.


10) Pesen tweet sesama sendiri tapi tak mention.



Semorang selalu buat termasuk aku kbai. Keke








Entri simple tapi deep.
Lah sangat.



Selamat malam !



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 December 2013

10 Pesen Bebudak Twitter



Assalamualaikum.



Kepada budak budak Twitter, dan aku. Amboi.
Selamat membaca ! Dah lama tak update entri yang serupa gini kan :P


10 Pesen Bebudak Twitter (PART 1)



1) Pesen ONDEPONG




Sibuk nak cerita. Hari hari. Tiap malam.





2) Pesen dok cerita A sampai Z



Sokong je cite dia.




3) Pesen ber GUA GUA


Gua

Gengster angatt angattt amboii.



4) Pesen tak reti nak tukar setting kat unfollowersme.com




Mohon pegi tengok setting bengong.



5) Pesen suka RT foodporn



Selalu spesis camni mulakan kerja dia time pepagi buta. Time orang tengah lapar gila vowavi. Time tu gak orang lain bengang pasal dok keluar je kat timeline wahaha. 



6) Pesen menyemakkan timeline dengan ask.fm




7) Pesen budak sekolah bajet tau semua benda pasal pempuan.



Selalu yang tweet cemni budak budak lelaki yang masih bersekolah.
Lingkungan umur : 14-16



8) Pesen deep deep.


Tu aku. Kengkadang hahahahaha kbai.



9) Pesen gila kpop.


Alien. Tak suka.


10) Pesen tweet sesama sendiri tapi tak mention.



Semorang selalu buat termasuk aku kbai. Keke








Entri simple tapi deep.
Lah sangat.



Selamat malam !