14 December 2013

10 Pesen Bebudak Twitter



Assalamualaikum.



Kepada budak budak Twitter, dan aku. Amboi.
Selamat membaca ! Dah lama tak update entri yang serupa gini kan :P


10 Pesen Bebudak Twitter (PART 1)



1) Pesen ONDEPONG




Sibuk nak cerita. Hari hari. Tiap malam.





2) Pesen dok cerita A sampai Z



Sokong je cite dia.




3) Pesen ber GUA GUA


Gua

Gengster angatt angattt amboii.



4) Pesen tak reti nak tukar setting kat unfollowersme.com




Mohon pegi tengok setting bengong.



5) Pesen suka RT foodporn



Selalu spesis camni mulakan kerja dia time pepagi buta. Time orang tengah lapar gila vowavi. Time tu gak orang lain bengang pasal dok keluar je kat timeline wahaha. 



6) Pesen menyemakkan timeline dengan ask.fm




7) Pesen budak sekolah bajet tau semua benda pasal pempuan.



Selalu yang tweet cemni budak budak lelaki yang masih bersekolah.
Lingkungan umur : 14-16



8) Pesen deep deep.


Tu aku. Kengkadang hahahahaha kbai.



9) Pesen gila kpop.


Alien. Tak suka.


10) Pesen tweet sesama sendiri tapi tak mention.



Semorang selalu buat termasuk aku kbai. Keke








Entri simple tapi deep.
Lah sangat.



Selamat malam !



18 comments:

Niena Reen said...

Wah wah... Macam pesen ada eyh... :D

Mirza Afiqah said...

THISSSSS! hahahaha I can't stop laughing :P

Anasyg said...

I NEED MORE OF THIS - please hurry thank you

Isti syhad said...

Haha, k lawak . Macam2 pesen lah dorang ni ..

Noratiqah Adib said...

Jarang on twitter, x tau sgt psl budak2 twitter.. Hehe..

Miss Xyz said...

Betul, tapi selalunya yg penuhkan TL part yang Kpop tulah.

Nur Hamizah said...

Ohh rindunya kat kakak azraff. Ehh silap kak myra Ehehehe maaf kak. Omomomommo tak ada twitter jadi tak faham apa yang disembangkan *sambil pengang popcorn* Ahahaha. Tapi apa yang saya yakin 100% kak myra pernah melakukan kesemuanya di atas :P Sila mengaku. XD

Nabiha Zaidi said...

Yes. Paling menyampah tengok ask.fm. Memang semorang nak tau apa yang dia jawab pun kennn.

alieff said...

hahaha
DEEP sangat nih! XD

tiRia jeZsy said...

part batman tuh lawak sangat2. haha

msredcheesecake said...

tweet pasal agama? ada tak?

Yann Hazwani said...

bahahahaha lawak gila laa post ni. memang selalu sgt nampak pesen2 ni di timeline.. & pernah terbuat jugak dulu2, hahaha XD

kusyi said...

hahahaha. wei moiraaa.. pesen aku. gua gua. hahaha. kadang2. yang last pon pernah jugak.

gambar minho comel wooo. XD oh pleaseeee. *mata juling ke atas.

Keri Ikhwan said...

lebih kurang sama la dengan bebudak fesbuk. kot

Khairulsyarafi said...

ahahahhahahahahahahahahahaha...blog paling lawak dalam dunia...
masuk bloglist!

Dak Fisha said...

Terbaek dik mira oittt. hahaha :)

Nur zafirah said...

hahahaha.. sakit perut x ley benti ketawa.. entry blog ni sumenya lawak2.. adehh..

Sabrina SA said...

hahhahahaha deep gila tapi still boleh tergelak2 time baca *tukar setting twitter

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 December 2013

10 Pesen Bebudak Twitter



Assalamualaikum.



Kepada budak budak Twitter, dan aku. Amboi.
Selamat membaca ! Dah lama tak update entri yang serupa gini kan :P


10 Pesen Bebudak Twitter (PART 1)



1) Pesen ONDEPONG




Sibuk nak cerita. Hari hari. Tiap malam.





2) Pesen dok cerita A sampai Z



Sokong je cite dia.




3) Pesen ber GUA GUA


Gua

Gengster angatt angattt amboii.



4) Pesen tak reti nak tukar setting kat unfollowersme.com




Mohon pegi tengok setting bengong.



5) Pesen suka RT foodporn



Selalu spesis camni mulakan kerja dia time pepagi buta. Time orang tengah lapar gila vowavi. Time tu gak orang lain bengang pasal dok keluar je kat timeline wahaha. 



6) Pesen menyemakkan timeline dengan ask.fm




7) Pesen budak sekolah bajet tau semua benda pasal pempuan.



Selalu yang tweet cemni budak budak lelaki yang masih bersekolah.
Lingkungan umur : 14-16



8) Pesen deep deep.


Tu aku. Kengkadang hahahahaha kbai.



9) Pesen gila kpop.


Alien. Tak suka.


10) Pesen tweet sesama sendiri tapi tak mention.



Semorang selalu buat termasuk aku kbai. Keke








Entri simple tapi deep.
Lah sangat.



Selamat malam !



18 comments:

Niena Reen said...

Wah wah... Macam pesen ada eyh... :D

Mirza Afiqah said...

THISSSSS! hahahaha I can't stop laughing :P

Anasyg said...

I NEED MORE OF THIS - please hurry thank you

Isti syhad said...

Haha, k lawak . Macam2 pesen lah dorang ni ..

Noratiqah Adib said...

Jarang on twitter, x tau sgt psl budak2 twitter.. Hehe..

Miss Xyz said...

Betul, tapi selalunya yg penuhkan TL part yang Kpop tulah.

Nur Hamizah said...

Ohh rindunya kat kakak azraff. Ehh silap kak myra Ehehehe maaf kak. Omomomommo tak ada twitter jadi tak faham apa yang disembangkan *sambil pengang popcorn* Ahahaha. Tapi apa yang saya yakin 100% kak myra pernah melakukan kesemuanya di atas :P Sila mengaku. XD

Nabiha Zaidi said...

Yes. Paling menyampah tengok ask.fm. Memang semorang nak tau apa yang dia jawab pun kennn.

alieff said...

hahaha
DEEP sangat nih! XD

tiRia jeZsy said...

part batman tuh lawak sangat2. haha

msredcheesecake said...

tweet pasal agama? ada tak?

Yann Hazwani said...

bahahahaha lawak gila laa post ni. memang selalu sgt nampak pesen2 ni di timeline.. & pernah terbuat jugak dulu2, hahaha XD

kusyi said...

hahahaha. wei moiraaa.. pesen aku. gua gua. hahaha. kadang2. yang last pon pernah jugak.

gambar minho comel wooo. XD oh pleaseeee. *mata juling ke atas.

Keri Ikhwan said...

lebih kurang sama la dengan bebudak fesbuk. kot

Khairulsyarafi said...

ahahahhahahahahahahahahahaha...blog paling lawak dalam dunia...
masuk bloglist!

Dak Fisha said...

Terbaek dik mira oittt. hahaha :)

Nur zafirah said...

hahahaha.. sakit perut x ley benti ketawa.. entry blog ni sumenya lawak2.. adehh..

Sabrina SA said...

hahhahahaha deep gila tapi still boleh tergelak2 time baca *tukar setting twitter