22 April 2014

Spesis macam gini




Assalamualaikum




Sorry lama tak update. 
Sekarang ni aku malas nak taip panjang panjang macam dulu.
Guna gambar je cukup untuk buat entri :P


.
.
.
.
.
.
.
.
.

Spesis macam gini












Ade kan spesis macam gini ? Belo !
Btw aku ada update drawing drawing baru, kalau nak tengok, boleh tengok kat SINI 

Lukis guna photoscape je. Bhahaha kbai. Selamat malam ! :)











4 comments:

Nur Hamizah said...

Hahahaha memang ada. ni suka 'Buruk Sangka' namanya. Suka lempar macam-macam. Eeee geram je. Smack down manusia macam ni.

Cik Yatt said...

kan.. apa salahnya rupa camne pun.. yang penting hati...

Nur Fajariah said...

singgah sini

haha betol2...semua tak boleh..asyik nak condemn je..;))

iAmCekbolat said...

dpt pkwe x hnsem or mkwe tak hnsem biarlah asalkan dia ada personaliti yg baik bukan judgemental mcm org yg dok kata tu .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 April 2014

Spesis macam gini




Assalamualaikum




Sorry lama tak update. 
Sekarang ni aku malas nak taip panjang panjang macam dulu.
Guna gambar je cukup untuk buat entri :P


.
.
.
.
.
.
.
.
.

Spesis macam gini












Ade kan spesis macam gini ? Belo !
Btw aku ada update drawing drawing baru, kalau nak tengok, boleh tengok kat SINI 

Lukis guna photoscape je. Bhahaha kbai. Selamat malam ! :)











4 comments:

Nur Hamizah said...

Hahahaha memang ada. ni suka 'Buruk Sangka' namanya. Suka lempar macam-macam. Eeee geram je. Smack down manusia macam ni.

Cik Yatt said...

kan.. apa salahnya rupa camne pun.. yang penting hati...

Nur Fajariah said...

singgah sini

haha betol2...semua tak boleh..asyik nak condemn je..;))

iAmCekbolat said...

dpt pkwe x hnsem or mkwe tak hnsem biarlah asalkan dia ada personaliti yg baik bukan judgemental mcm org yg dok kata tu .