23 April 2014

Illustration 2014




Assalamualaikum !



Bila aku tengok balik blog archieve, rupanya aku takpenah langsung update blog untuk tahun 2014. Belo gile kan ehm. So aku main update jelah apa apa minggu ni, untuk menandakan yang blog aku masih hidup.

Gegambar bawah ni semuanya untuk projek time sem 4 ritu, subjek illustration. 
(nak naik part 5 woi em belo mati aku)


Aku taruk sesikit je, malas nak letak semua hahaha.
Malas taip lelebih, sebab aku tau engkorang pun malas baca benda yang berjela yeay !



VERSI HAND DRAWING


Aku pilih Katy Perry sebagai muse. 
Hand drawing.. yelah, lukis sendiri. Free hand je.
Warna guna watercolor saje :P







VERSI PHOTOSHOP

Lepas dah lukis and warna, aku trace kat Photoshop, and warnakan macam biasa.
Lepastu edit meraban bagai, jadah harey sangat. Geli tengok. Macam bebudak =,=


Roar
Trace drawing yang ni paling seksa dan leceh woi. Banyak sangat. But who caress, I love what I'm doing :)


California Gurls.
Porno hahahahhahaa.


Wide awake.

 No komen. Ni yang paling hina aku tengok -__-



"Love is what makes you happy when you're tired."








22 April 2014

Spesis macam gini




Assalamualaikum




Sorry lama tak update. 
Sekarang ni aku malas nak taip panjang panjang macam dulu.
Guna gambar je cukup untuk buat entri :P


.
.
.
.
.
.
.
.
.

Spesis macam gini












Ade kan spesis macam gini ? Belo !
Btw aku ada update drawing drawing baru, kalau nak tengok, boleh tengok kat SINI 

Lukis guna photoscape je. Bhahaha kbai. Selamat malam ! :)











Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 April 2014

Illustration 2014




Assalamualaikum !



Bila aku tengok balik blog archieve, rupanya aku takpenah langsung update blog untuk tahun 2014. Belo gile kan ehm. So aku main update jelah apa apa minggu ni, untuk menandakan yang blog aku masih hidup.

Gegambar bawah ni semuanya untuk projek time sem 4 ritu, subjek illustration. 
(nak naik part 5 woi em belo mati aku)


Aku taruk sesikit je, malas nak letak semua hahaha.
Malas taip lelebih, sebab aku tau engkorang pun malas baca benda yang berjela yeay !



VERSI HAND DRAWING


Aku pilih Katy Perry sebagai muse. 
Hand drawing.. yelah, lukis sendiri. Free hand je.
Warna guna watercolor saje :P







VERSI PHOTOSHOP

Lepas dah lukis and warna, aku trace kat Photoshop, and warnakan macam biasa.
Lepastu edit meraban bagai, jadah harey sangat. Geli tengok. Macam bebudak =,=


Roar
Trace drawing yang ni paling seksa dan leceh woi. Banyak sangat. But who caress, I love what I'm doing :)


California Gurls.
Porno hahahahhahaa.


Wide awake.

 No komen. Ni yang paling hina aku tengok -__-



"Love is what makes you happy when you're tired."








22 April 2014

Spesis macam gini




Assalamualaikum




Sorry lama tak update. 
Sekarang ni aku malas nak taip panjang panjang macam dulu.
Guna gambar je cukup untuk buat entri :P


.
.
.
.
.
.
.
.
.

Spesis macam gini












Ade kan spesis macam gini ? Belo !
Btw aku ada update drawing drawing baru, kalau nak tengok, boleh tengok kat SINI 

Lukis guna photoscape je. Bhahaha kbai. Selamat malam ! :)