27 January 2015

Segmen Bloglist Sakura Blog Qaseh Ku






Assalamualaikum




Harini aku buat entry simple je. Hehe, ternampak kat blog kak Azhafizah tadi.
Dah lama gila tak join segmen ni semua. Bertahun !



Jom join segmen ni ! :D



[click banner to join]







Jom aah join reramai ! Err agak agak sempat tak aku termasuk dalam 100 tu ? Kakaka












11 comments:

khaty aiman said...

knok..knok..BW dari segmen yang sama
Selamat bersegmen

Miza Idgihat said...

Happy segmen kak myra ku sayang :D

ejulz said...

Selamat bersegmen.. :)

Jemput singgah "Stress - Hentak kepala ke meja"


Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

Fadzi Razak said...

Good luck myra.

Salam singgah dari follower #1532 ari segmen kak mia :)

Cikgu Norazimah said...

all the best dear ;)

Jemput join Segmen Bloglist Mac-April CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

Anizz Annisa said...

hihi..sempat jer.. thanx sudi join.. senarai blog akan diupdate kemudian :)

Rafzan Tomomi said...

saya dari segmen yang sama. saya singgah & follow yer. Please followback okey? :) www.rafzantomomi.com

Aliff Haikal said...

Dah lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gila aku tinggalkan dunia blog. dah lama gilaaaaaaaaaaaaa aku tinggalkan

1) Contest
2) GA
3) Segmen Bloglist
4) Blogwalking
5) SHoutbox

Ya Allah. rindunya !

ahmad said...

Semoga berjaya
Singgah sini

Belajar SEO

Kain Cotton Cantik2

Jemput Singgah yer..

Azhafizah Md Nor said...

Hai, blogwalking dari segmen yang sama..Jemput singgah :)

http://www.azhafizah.com/2015/01/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada juga buat segmen nanti boleh la join ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2015/01/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 January 2015

Segmen Bloglist Sakura Blog Qaseh Ku






Assalamualaikum




Harini aku buat entry simple je. Hehe, ternampak kat blog kak Azhafizah tadi.
Dah lama gila tak join segmen ni semua. Bertahun !



Jom join segmen ni ! :D



[click banner to join]







Jom aah join reramai ! Err agak agak sempat tak aku termasuk dalam 100 tu ? Kakaka












11 comments:

khaty aiman said...

knok..knok..BW dari segmen yang sama
Selamat bersegmen

Miza Idgihat said...

Happy segmen kak myra ku sayang :D

ejulz said...

Selamat bersegmen.. :)

Jemput singgah "Stress - Hentak kepala ke meja"


Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

Fadzi Razak said...

Good luck myra.

Salam singgah dari follower #1532 ari segmen kak mia :)

Cikgu Norazimah said...

all the best dear ;)

Jemput join Segmen Bloglist Mac-April CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

Anizz Annisa said...

hihi..sempat jer.. thanx sudi join.. senarai blog akan diupdate kemudian :)

Rafzan Tomomi said...

saya dari segmen yang sama. saya singgah & follow yer. Please followback okey? :) www.rafzantomomi.com

Aliff Haikal said...

Dah lamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gila aku tinggalkan dunia blog. dah lama gilaaaaaaaaaaaaa aku tinggalkan

1) Contest
2) GA
3) Segmen Bloglist
4) Blogwalking
5) SHoutbox

Ya Allah. rindunya !

ahmad said...

Semoga berjaya
Singgah sini

Belajar SEO

Kain Cotton Cantik2

Jemput Singgah yer..

Azhafizah Md Nor said...

Hai, blogwalking dari segmen yang sama..Jemput singgah :)

http://www.azhafizah.com/2015/01/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html

AyuInsYiraH said...

ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada juga buat segmen nanti boleh la join ye..tq

http://www.ayuinsyirah.my/2015/01/segmen-bloglist-sakura-blog-qaseh-ku.html