17 May 2013

Dulu, bukan sekarang






Assalamualaikum.



Aku taktau kenapa. Aku dah tak rajin nak buat doodle macam dulu.
Lagipun dulu aku start buat time baru habis SPM, memang masa terluang tu banyak gile ah.
Time tu pun memang musim doodle2, kahkah. And ada yang masih belajar buat doodle macam aku :)

Serius rasa rindu gila time tu. Aku jadi minat buat doodle pun sebab group WeLoveArt tu.
Haaa, dorang memang serius talented. And dari diorang la aku rasa nak improve kan lagi doodle2 aku.


Tapi sekarang aku agak kurang minat dah nak buat benda ni. 
Bukan tak minat, cuma agak __________ *pergh taktau nak guna ayat apa --'
Kalau ada yang mintak request pun serius aku takboleh nak buat.
Mood manusia, berubah2. Haha -,-

Bila tengok balik doodle ni serius macam tak sangka aku yang buat.
Hahaha. Betapa pulunnya hahh. Semangat je. Sekarang aku dah tua weyyyy dah tuaa.
Hahahaha sengal -__-







:(

Hahaha jimbit, luahan hati katanya.


 

Lagipun sekarang aku tengok ramai dah yang terer buat doodle. Pegi mana2 blog je nampak doodle dorang sendiri.Comel2 pulak tu. Apa2 pun, teruskan usaha korang :)









29 comments:

nini said...

btol....doodle sangat comel...gerammmm

miss fifi said...

well comel tu! Fifi pernah try jugak dulu, well draw gurl jadi bola..last2 give up :D

GA GreenArtwork said...

banyak jugak hasal doodle myra.... hebat2...

Buat la lagi... cntik kot...

My recent post : Formula Kejayaan - Artwork & Quotes

Aminin said...

hadoi...baru nak tempah.. hehehe
untunglaa kreatif.. am pandai buat orang lidi je

nana kamarul said...

OMG! You made all that?! Cantiknyeeee! Cute sangat! Suka kite tengok!!!! Buatlah lagiiiiii :D

Yuseri Yunus said...

weh,,doodle running man bila nya ??? haha

keri ikhwan said...

doodle? apa tu? haha
dah lama giler tak buat. masa oh masa

Yuseri Yunus said...

khas untuk myra ,,,, http://www.youtube.com/watch?v=aLlE1gDfknc

MizTia said...

.. nice :) ..
terima kasih sudah berbagi..

blogwalking yer.. :) .

Anime Manga said...

hiyee singgah :)
support blog :) .

norhafizahalias said...

comeynya doodle tu sume... :)

Cik Yatt said...

yatt tak reti.. huhuhuh buatkan! hee

Aida Farzana said...

samalah.. dah lama tak men-doodle . sekarang banyak menconteng kat kertas je . sibuk agaknya.. hahaha

Fatanah Khirizan said...

wah,semue cantik2.... pandainye akak buat.... :) :)

Atikah Mahzir said...

tabahkan hati, kuatkan semangat
aku sokong kau dari jauh. :)

afzalsukasuki said...

mungkin ko boleg setat buat dodol plak, almaklumla tak lama lagi dah nak raya!

P/s : apsal nama aku tak diselitkan sekali kat situ?mencik!

Hakimy Zamri said...

kau pernah buat doodle kat aku dulu. thanks mira :')

Aliff Haikal said...

talented.. keep it up ! :)

najiah shaharain said...

cun!!!

||aLeaSaRa|| said...

wah tqvm sis sudi sggh blog kak lea :)

owh doodle sis myra mmg comel2..nnt blhlah lukis lagi ye..hah tu kat atas dh minta running man he3...

kak lea pakai hentam je lukis..sbb kdg2 entri tu xda google image yg sesuai...so lukis jelah.cantik blkg kira,janji foto tu sesuai dgn entri he3...

Myra Azraff said...

@nini : hehe :)

@miss fifi : acano boleh cemtu? :P

@GA GreenArtwork : Dah malas, haha

@Aminin : best apa buat orang lidi

@nana kamarul : Masa itu tiada xD

@Yuseri : ala aku tak rajin ah, hahaha

@keri : aaa, tu yang aku maksudkan sebenarnya, masa -,-

@MizTia : :)

@Anime Manga : thanks singgah !

@norhafizaalias : biasa2 sahaja :O

Myra Azraff said...

@Cik Yatt : tengok tuto :P

@Aida Farzana : Kan? Samalah, hahaha.

@Fatanah Khirizan : Usaha tangga kejayaan. *perghh xD

@Atikah Mahzir : Kau buang tebiat ek Mazu ? --'

@afzal : kahkah ! ala tok jangan tacing laa xD Ingat nak buat wajik sekali

@kimy : sama2 ^__^

@aliff haikal : abam hot bagi komen! :O

@najiah shaharain : keCUNdang haa, haha

@||aLeaSaRa|| : sama2 :) tapi lagi best mcm akak buat apa, nak try lah nanti, haha :D

Nur Amalina Maisarah said...

wahh mmg comel sgt doodle2 tu..jeles..hehe

farah.fauzi said...

Comel sgtt doodle tuu..jealous kt org yg pndai buat doodle nie..farah da prnh cube..tp x prnh nk jd..tgn kayuu..nk buat garis lurus pon bengkang bengkok..hehe

Nurhasnatul Nabila said...

siyes CUTEEEEEE

fardiyah said...

siyezly cantik!

Alien Ohsem said...

So cuteeeeeeeeee!

Alien’s on hiatus! http://alienfromthepluto.blogspot.com/

fiza saiza said...

sangat berbakat :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

dorang memang pndai da skrg..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 May 2013

Dulu, bukan sekarang






Assalamualaikum.



Aku taktau kenapa. Aku dah tak rajin nak buat doodle macam dulu.
Lagipun dulu aku start buat time baru habis SPM, memang masa terluang tu banyak gile ah.
Time tu pun memang musim doodle2, kahkah. And ada yang masih belajar buat doodle macam aku :)

Serius rasa rindu gila time tu. Aku jadi minat buat doodle pun sebab group WeLoveArt tu.
Haaa, dorang memang serius talented. And dari diorang la aku rasa nak improve kan lagi doodle2 aku.


Tapi sekarang aku agak kurang minat dah nak buat benda ni. 
Bukan tak minat, cuma agak __________ *pergh taktau nak guna ayat apa --'
Kalau ada yang mintak request pun serius aku takboleh nak buat.
Mood manusia, berubah2. Haha -,-

Bila tengok balik doodle ni serius macam tak sangka aku yang buat.
Hahaha. Betapa pulunnya hahh. Semangat je. Sekarang aku dah tua weyyyy dah tuaa.
Hahahaha sengal -__-







:(

Hahaha jimbit, luahan hati katanya.


 

Lagipun sekarang aku tengok ramai dah yang terer buat doodle. Pegi mana2 blog je nampak doodle dorang sendiri.Comel2 pulak tu. Apa2 pun, teruskan usaha korang :)









29 comments:

nini said...

btol....doodle sangat comel...gerammmm

miss fifi said...

well comel tu! Fifi pernah try jugak dulu, well draw gurl jadi bola..last2 give up :D

GA GreenArtwork said...

banyak jugak hasal doodle myra.... hebat2...

Buat la lagi... cntik kot...

My recent post : Formula Kejayaan - Artwork & Quotes

Aminin said...

hadoi...baru nak tempah.. hehehe
untunglaa kreatif.. am pandai buat orang lidi je

nana kamarul said...

OMG! You made all that?! Cantiknyeeee! Cute sangat! Suka kite tengok!!!! Buatlah lagiiiiii :D

Yuseri Yunus said...

weh,,doodle running man bila nya ??? haha

keri ikhwan said...

doodle? apa tu? haha
dah lama giler tak buat. masa oh masa

Yuseri Yunus said...

khas untuk myra ,,,, http://www.youtube.com/watch?v=aLlE1gDfknc

MizTia said...

.. nice :) ..
terima kasih sudah berbagi..

blogwalking yer.. :) .

Anime Manga said...

hiyee singgah :)
support blog :) .

norhafizahalias said...

comeynya doodle tu sume... :)

Cik Yatt said...

yatt tak reti.. huhuhuh buatkan! hee

Aida Farzana said...

samalah.. dah lama tak men-doodle . sekarang banyak menconteng kat kertas je . sibuk agaknya.. hahaha

Fatanah Khirizan said...

wah,semue cantik2.... pandainye akak buat.... :) :)

Atikah Mahzir said...

tabahkan hati, kuatkan semangat
aku sokong kau dari jauh. :)

afzalsukasuki said...

mungkin ko boleg setat buat dodol plak, almaklumla tak lama lagi dah nak raya!

P/s : apsal nama aku tak diselitkan sekali kat situ?mencik!

Hakimy Zamri said...

kau pernah buat doodle kat aku dulu. thanks mira :')

Aliff Haikal said...

talented.. keep it up ! :)

najiah shaharain said...

cun!!!

||aLeaSaRa|| said...

wah tqvm sis sudi sggh blog kak lea :)

owh doodle sis myra mmg comel2..nnt blhlah lukis lagi ye..hah tu kat atas dh minta running man he3...

kak lea pakai hentam je lukis..sbb kdg2 entri tu xda google image yg sesuai...so lukis jelah.cantik blkg kira,janji foto tu sesuai dgn entri he3...

Myra Azraff said...

@nini : hehe :)

@miss fifi : acano boleh cemtu? :P

@GA GreenArtwork : Dah malas, haha

@Aminin : best apa buat orang lidi

@nana kamarul : Masa itu tiada xD

@Yuseri : ala aku tak rajin ah, hahaha

@keri : aaa, tu yang aku maksudkan sebenarnya, masa -,-

@MizTia : :)

@Anime Manga : thanks singgah !

@norhafizaalias : biasa2 sahaja :O

Myra Azraff said...

@Cik Yatt : tengok tuto :P

@Aida Farzana : Kan? Samalah, hahaha.

@Fatanah Khirizan : Usaha tangga kejayaan. *perghh xD

@Atikah Mahzir : Kau buang tebiat ek Mazu ? --'

@afzal : kahkah ! ala tok jangan tacing laa xD Ingat nak buat wajik sekali

@kimy : sama2 ^__^

@aliff haikal : abam hot bagi komen! :O

@najiah shaharain : keCUNdang haa, haha

@||aLeaSaRa|| : sama2 :) tapi lagi best mcm akak buat apa, nak try lah nanti, haha :D

Nur Amalina Maisarah said...

wahh mmg comel sgt doodle2 tu..jeles..hehe

farah.fauzi said...

Comel sgtt doodle tuu..jealous kt org yg pndai buat doodle nie..farah da prnh cube..tp x prnh nk jd..tgn kayuu..nk buat garis lurus pon bengkang bengkok..hehe

Nurhasnatul Nabila said...

siyes CUTEEEEEE

fardiyah said...

siyezly cantik!

Alien Ohsem said...

So cuteeeeeeeeee!

Alien’s on hiatus! http://alienfromthepluto.blogspot.com/

fiza saiza said...

sangat berbakat :)

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

dorang memang pndai da skrg..