12 March 2015

MARCH INSPIRATION








Assalamualaikum




Bila dah loqlaq semacam, memang semua benda aku nak tukar balik kat blog ni. I mean design la. Hampeh betui lah. Padahal Januari ritu aku baru je tukar design. Kalau nak tengok balik, boleh tengok kat ENTRI NI


Tiap kali nak design blog, aku kena ada inspiration. Dari 1 gambar.
Ha pastu pepandai la cari color swatches bla bla bla.





*** MARCH INSPIRATION ***







Kali ni theme blog ni more to nature. Kononnya lah
Aku try guna warna yang calm. Hergh hergh hergh (gumbira)


Sooooo then. Tu je nak kabau. My rule is biar simple, tapi menawan. Macam biasa :D



MENAWAN TOK KAU









Kbae








4 comments:

yen(toka ziizokukuto) said...

hype,,,salam perkenalan,,
dah lawau dah nii,,,feel dia macam,,,rasa nak panjat tebing paling tinggi,,pastu loncat,,jadi burung,,hahahahha

Hanamiko Sakura said...

normal budak designer mesti suka tukar2. herherher

YattAkasah said...

kalau yatt pndai pon mesti suka tukar2.hehe

Miza Idgihat said...

Kihkihkih. Hitam putih tu menawan. Budak art in design katakan :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 March 2015

MARCH INSPIRATION








Assalamualaikum




Bila dah loqlaq semacam, memang semua benda aku nak tukar balik kat blog ni. I mean design la. Hampeh betui lah. Padahal Januari ritu aku baru je tukar design. Kalau nak tengok balik, boleh tengok kat ENTRI NI


Tiap kali nak design blog, aku kena ada inspiration. Dari 1 gambar.
Ha pastu pepandai la cari color swatches bla bla bla.





*** MARCH INSPIRATION ***







Kali ni theme blog ni more to nature. Kononnya lah
Aku try guna warna yang calm. Hergh hergh hergh (gumbira)


Sooooo then. Tu je nak kabau. My rule is biar simple, tapi menawan. Macam biasa :D



MENAWAN TOK KAU









Kbae








4 comments:

yen(toka ziizokukuto) said...

hype,,,salam perkenalan,,
dah lawau dah nii,,,feel dia macam,,,rasa nak panjat tebing paling tinggi,,pastu loncat,,jadi burung,,hahahahha

Hanamiko Sakura said...

normal budak designer mesti suka tukar2. herherher

YattAkasah said...

kalau yatt pndai pon mesti suka tukar2.hehe

Miza Idgihat said...

Kihkihkih. Hitam putih tu menawan. Budak art in design katakan :D