06 May 2015

Portfolio April 2015








Sorry lah portfolio April lambat sikit aku publish. Macam lak ada yang kesah
Lambat sebab cam harem aku nak cari mock up dia ! Gahaha semuanya nak yang berbayar punya 

So kalini semua design tu aku kasi display sikit. Kasi elok lah mata memandang, lah kot.
Kalau macam sebelum ni, tepek cemtu je kat blog. Errr 




**********************************************************************




Portfolio April 2015


.

WEDDING CARD








^ Ni template boss aje gahaha








TQ CARD






BUNTING













BANNER







BUTTON BADGE







Done ! Sebenarnya ade lagi nak taruk, macam stiker. Tapi macam kurang penting lak ahahaha so malas aku hukhuk




**********************************************************





**Rebah selepas penat klik klik mouse**



Untuk bulan Mei punya nanti akan diupdate ! :)









3 comments:

Miza Idgihat said...

Lamanya iolls tak singgah sini.

Perghh kan. Jeles tengok. Boleh la ni miza kawin nanti tempah kat akak. Tak payah susah-susah. Kehkehkeh

Cikk Mimin said...

cantik !

anamizu said...

hai myra! eeeeee nape smart2 nye semua???? memeleh ayaq lioq tengok hehe



salam kenal,
anamizu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

06 May 2015

Portfolio April 2015








Sorry lah portfolio April lambat sikit aku publish. Macam lak ada yang kesah
Lambat sebab cam harem aku nak cari mock up dia ! Gahaha semuanya nak yang berbayar punya 

So kalini semua design tu aku kasi display sikit. Kasi elok lah mata memandang, lah kot.
Kalau macam sebelum ni, tepek cemtu je kat blog. Errr 




**********************************************************************




Portfolio April 2015


.

WEDDING CARD








^ Ni template boss aje gahaha








TQ CARD






BUNTING













BANNER







BUTTON BADGE







Done ! Sebenarnya ade lagi nak taruk, macam stiker. Tapi macam kurang penting lak ahahaha so malas aku hukhuk




**********************************************************





**Rebah selepas penat klik klik mouse**



Untuk bulan Mei punya nanti akan diupdate ! :)









3 comments:

Miza Idgihat said...

Lamanya iolls tak singgah sini.

Perghh kan. Jeles tengok. Boleh la ni miza kawin nanti tempah kat akak. Tak payah susah-susah. Kehkehkeh

Cikk Mimin said...

cantik !

anamizu said...

hai myra! eeeeee nape smart2 nye semua???? memeleh ayaq lioq tengok hehe



salam kenal,
anamizu :)