19 July 2016

Moi Raya (2016) : Hari Raya Pertama !





Assalamualaikum !



Akhirnya. Dapat jugak update entry raya tahun ni. 
Tema raya tahun ni adalah Emerald Green ! Mak aku yang pilih. 

Okay aku taknak tulis panjang2, simple entry is better ! 

Gambar kat bawah ni gambar kami ! Gambar kanan tu adik aku yang second.


Family photo time !!! 

Yang 2 baris paling depan tu lak adik2 aku yang ireng (hitam) hahahaa


Adik2 aku yang ireng ni ... pergh. Muka priceless 
(tengah terima hakikat takde sofa)


Ha yang kale merah tu family pacik aku, paman Arman ! Tahun ni adik beradik mak aku semua ikut raya belah bini, bahahahaha tinggal 2 ketul family ni je huhu (macam cili lak lepas combine haha)


Ni paman aku yang lagi satu, paman Ujang ! 😄


Topup lipstick jap


Then there is me !!! 


Okay I better put my glasses on.


Dari kiri ! Adik aku (Erin), kezen aku yang paling rapat (Iqa) yang selalu gossip bersama !👭

Macam cili jugak tak ? Hehe 😝

Pape pon, Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin kalau ada salah silap dari aku sendiri walaupun dah lambat sangat nak ucap ni ! Rindu nak raya lagi ! Rindu mak aku dan masakan mak aku yang sedap sedap :(







8 comments:

Eeiou _ said...

I love the color emerald green. Cantik baju raya both you and your lil sis.
I love her lipstick anyway. hehe.

Ceri Koko said...

happy family Myra =) ceri juga nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada Myra dan keluarga =) btw you look beautiful Myra =)

IQ = Iez Qis said...

lipstiknya mengancam sangat! =)

Nurul Aini said...

wahh cantikkk kaler bajuu <3
follow here #1606 follow back keep in touch prettyyy :*

YieN said...

Adek dgn kakak dah mcm kembo.. Beza pakai spek n tak je.. N lips color, hikhik..~

Sarah Halim said...

Selamat hari raya! wahh happy family. gorgeous semuanya!

http://sarahhijabista.blogspot.my/

Aqilah Azmi said...

tahun dpn qila nk emerald lah hihihihi
semua cecantik *emoji mata love2*

Diya Hanun said...

hahaha..selmat hari rayaaa..maaf lmbt...moi selalu cntik <3 <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 July 2016

Moi Raya (2016) : Hari Raya Pertama !





Assalamualaikum !



Akhirnya. Dapat jugak update entry raya tahun ni. 
Tema raya tahun ni adalah Emerald Green ! Mak aku yang pilih. 

Okay aku taknak tulis panjang2, simple entry is better ! 

Gambar kat bawah ni gambar kami ! Gambar kanan tu adik aku yang second.


Family photo time !!! 

Yang 2 baris paling depan tu lak adik2 aku yang ireng (hitam) hahahaa


Adik2 aku yang ireng ni ... pergh. Muka priceless 
(tengah terima hakikat takde sofa)


Ha yang kale merah tu family pacik aku, paman Arman ! Tahun ni adik beradik mak aku semua ikut raya belah bini, bahahahaha tinggal 2 ketul family ni je huhu (macam cili lak lepas combine haha)


Ni paman aku yang lagi satu, paman Ujang ! 😄


Topup lipstick jap


Then there is me !!! 


Okay I better put my glasses on.


Dari kiri ! Adik aku (Erin), kezen aku yang paling rapat (Iqa) yang selalu gossip bersama !👭

Macam cili jugak tak ? Hehe 😝

Pape pon, Selamat Hari Raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin kalau ada salah silap dari aku sendiri walaupun dah lambat sangat nak ucap ni ! Rindu nak raya lagi ! Rindu mak aku dan masakan mak aku yang sedap sedap :(







8 comments:

Eeiou _ said...

I love the color emerald green. Cantik baju raya both you and your lil sis.
I love her lipstick anyway. hehe.

Ceri Koko said...

happy family Myra =) ceri juga nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada Myra dan keluarga =) btw you look beautiful Myra =)

IQ = Iez Qis said...

lipstiknya mengancam sangat! =)

Nurul Aini said...

wahh cantikkk kaler bajuu <3
follow here #1606 follow back keep in touch prettyyy :*

YieN said...

Adek dgn kakak dah mcm kembo.. Beza pakai spek n tak je.. N lips color, hikhik..~

Sarah Halim said...

Selamat hari raya! wahh happy family. gorgeous semuanya!

http://sarahhijabista.blogspot.my/

Aqilah Azmi said...

tahun dpn qila nk emerald lah hihihihi
semua cecantik *emoji mata love2*

Diya Hanun said...

hahaha..selmat hari rayaaa..maaf lmbt...moi selalu cntik <3 <3