Entri Bergambar : Acah Acah Pre Convo

3:36 PM






Holla




Ceh. Sooo late punya entry da 
Ni sume gamba Mei lepas tu ha

Ni time amek jubah, esok harinya baru shoot. 

Mementang budak2 first masuk dewan, amek kesempatan la haha
Sebenarnya nak aircond je, luar panas phai. Seri Iskandar la LOL




Oways gemok dan katik hahah (kiri)
Whoii nak kemana tu makcik (kanan)


Tak lama tu penuh dah dewan.
Memacam geng ada

Geng kurti, geng hijabster, geng bawal crepe, geng Aidijuma, geng pakai mekap, hahahahahahhahahahahahaha 



Dari kiri : Bebek (Shiha), Joyah (Cyra), Amani, Syaza

Inilah kawan kawan iolss. Hehehe

Patutnya shoot dengan bebudak lain, guna kamera lawa la sikit,
tapi depa tak jadi lak last minute, pasal nak hujan je tengok langit T_T
Eleh padahal time ni tengah gerimis sesikit dah kot haha watlek je, gambar harus ada la kan. Gigih !

Ni pun snap guna vscocam je. Kalau dalam fon lawa la kot gambar tu, bila dah open kat pc .....

Barai hahaha

Kita mulakan dengan Amani, dengan pose ala kepop




Mana bebek ? Bebek dah hilang T_T




Semedang je si joyah ni haha



Tugu sekumpulan monyet (kanan)
uuukk uukk arkk arkkk *buat suara monyet*




Minah minah ni dah start beraksi lak
Muka memasing mengerikan


Macam soap opera gred B pun ada



Sopan sopan dulu kononnya



Godzilla dah start menyerang -_-



Aii Bebek lentok lak huhu, muka marem je



 Satu dua tiga empat lima .... (tengah kire jerawat kat muka)




Selfie reramaiiii. Mazu takda T_T



Ele bukan nak kata pandaila. Cuma rasa bersyukur dow, usaha iolls masa last sem tu akhirnya berbaloi gile. Sobs nak nangis T_T

Tapi tak feeling betol send guna pos je.
Hahahahahaahaha




Yayy ittew ada bunga.
Kalau perempuan dalam muvi ke drama ke, dapat bunga ros mesti hidu hidu hmm hhmm "Wanginya"

Ptuih. Jangan tipu aku la ....
Aku takkan terpedaya



So nak acah acah suwit (kat diri sendiri haha perfetic), aku konon letak ah dalam botol ni, jage la konon kononnya. Padahal lepastu aku biar camtu je, malas nak layan hahahahaha ended up jadi lah yang kat gambar sebelah kanan tu sobs.



Tak larat nak taip pepanjang lagi. Lembik dah hahahaa T_T





You Might Also Like

7 komen

  1. rindu masa cik en konvo dlu.. ehhehe

    ReplyDelete
  2. samalah haritu konon nak jaga bunga dapat time konvo, last2 layu. buang macam tu je.. huhu

    ReplyDelete
  3. UiTM mane ni?

    Jemput join giveaway http://www.fadzirazak.com/2015/07/giveaway-blog-fadzi-razak-launch-2015.html. 12 pemenang dicari!

    ReplyDelete
  4. uuh convo! uuh dean list! uuh fashion design! uuh nama penuh kau! ok. tu je. Tahniah :) depan tu pjg lg jalannya, good luck

    ReplyDelete
  5. peh. dean list tu ! tahniah yeaaa!
    kite lambat lagi nak konvo. hihik

    ReplyDelete
  6. salam kak.. bw blog akk. hehe. trpksa komen sebab xde shoutbox.

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram