Lontong, Paling Feveret !

4:33 PM





Holla gais !




Pagi tadi baru terbaca latest entry blog kak Namee Roslan
Cite pasal lontong wehhh

I is kenot la. Lontong tu paling feveret la tiap kali raya T_T
So aku belek balik folder gambar raya tahun lepas, jadikan balik entri baru kakakaka

Tiap tahun raya, mak aku order dari orang. Berapa ratus entah
(Nak buat sendiri tenaga pekerja tak cukup HAHA)

Lontong homemade (buatan orang haha) woi ! 
So sodap. Harum, panas perghh


credit to Google


Tadaaaa tudia lontong 
Sapa tak pernah nampak and kata ni pulut panggang ....

Hahaha bandor sangat :P
Sedap tau, daripada uolss beli yang dah ready dipotong2. Hehehe

Selalu time malam raya dah amek lontong lontong itu haha
Mak aku dah sediakan bakul kosong besar khas letak lontong 

Sampai je rumah, tetiba bakul dah diisi oleh dua ekor lontong jadian -_-
Sepak bontot sesekor kang




Berikut adalah lontong sebenar 




Gile lontong punya pasal siap selfie dengan lontong
Entah pape tah. Jijik (aku la)  -_-
Hahahahaha




*drum rolls*


Di pagi raya pertama 2014



Sobss

*bunyi angel turun dari langit*

Sedap dimakan dengan memacam lauk. Dengan ayam masak merah, rendang, daging masak kicap, gulps merecik air liur haha woi pose la !! 
Ok tu je nak story :P





Cepat nye lah nak raya T_T



You Might Also Like

6 komen

  1. Lontong jadian interframe la pulokkk..uihihi..makan dgn soto pun sedap..

    ReplyDelete
  2. singggahhhh siniii . alaaammmkkkk . terliuurrr

    ReplyDelete
  3. lontong jadian yg x blh trima tu. hahahha..

    ReplyDelete
  4. mamee chef lontong mesti sedap kan. nyumm

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya :) Saya singgah nak makan lontong ^^

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram