PROMO : NESCAFE RM1.50 JE ?!

1:57 PM




Salam gais. Happy weekend !




Tak. Cite dia aku taleh tido malam tadi. So dalam 3 pagi lebih tu aku scroll news feed kat fb. Tetiba lak nampak promo Nescafe RM 1.50. Aku dah terbeliak bijik mata sambil tengok tarikh last promo, takmaula terlepas. It's today lol. Hanya available kat myNews.com and BHP Petrol je. 

Ececeh tanak buat kat 7e ea. Sebab Wonda dah penah buat :P

So pagi ni singgah Mynews.com dengan Amani, rembat la sikit hahah. Seb baik sederet tempat keje je. Dekat sangat pft. Kalau lah aku tido awal malam tadi ermm tak dapatla merasa. Kitorang pantang nampak benda murah ni haha





Kalau sebelum ni Wonda Coffee buat promo RM 1 je. KAU GILA KE ?
OMG 2 hari berturut pi rembat kat 7e depan ni. Lel




Magnum tanak buat promo ke hermm. Pls la weh ! Ergh




You Might Also Like

0 komen

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram