KESILAPAN TERBESAR AKU !!!!!

1:20 PM




Salam gais.




Hmmmm. Cemana nak start cite ni. Sedih gila T__T
Hmmmmmmmm


Sabajap




Cite dia cenggini. Berminggu lepas hakak ada delete gambar2 kat Google+.
Sebab hakak rasa semak je mende nate ni bersepah kat situ. So aku delete ah. Taktau plak permanent. So sume gamba gamba yang ada kaitan dari blog aku pon semua lesap la cite dia. 


pedihnyewwww hati hakak


Memula aku pasan gamba2 doodle untuk freebies tu dah ilek. Hilang. Okla. Pahit ah gak. Aku rilek lagi. Tapi pagi ni aku saje nak baca entri lama. 

SEMUA ILEK SOBS SOBS. 

Not to mention tuto tuto doodle aku la kan.... lagi pahit kelat !!
Aku coba untuk mentabah ni. Hurmm hurmm.

Just sedih sikit la. Tak. Banyak. Readers baru tak dapat baca entri aku dulu dengan gambar sepatutnya. TUTO FREEBIES SEMUA BURN. Just teringat dedulu effort untuk menulis/ edit gamba semua tu. Sobs ... sumpah sedih. 
Kerana nila setitik rosak susu dutch lady sebelanga. 
Arghhhh sakitnya tuhhh disana sini *tampal plaster luka kat jantung*


Apa yang terjadi mungkin ada hikmahnya.
Hakak coba tabah 


*lari lari menangis menuju ke hutan*





You Might Also Like

9 komen

  1. haah saya pun pernah jugak terdelete gamba2 lama dlm blog saya jugak. pehhhhhhh sedih gila T__T pastu gigih pegi masukkan balik gambar2 tu dlm entry lama huhu

    ReplyDelete
  2. Hi, please follow my blog, i'll follow you back

    ReplyDelete
  3. Huhuhu...paham kak...semoga akak tabah...

    ReplyDelete
  4. tk guna Google+ sebab tak paham xD hahaahhaha

    ReplyDelete
  5. hahahha...
    cerita ni mmg sobs sobs...
    thanks bg warning, fuhhh,,,,

    ReplyDelete
  6. peritnya sama juga seperti seorang designer yang telah melukis assignment yang nak kena hantar esok tetapi laptop hang dan corupt. perghhh. kachiwa kot. hahahha

    ReplyDelete
  7. Me too ada problem yg sama.

    But since my emel used by various handphone (my aunt, mom etc)

    Mereka accidentally ter delete. Sobs Sobs, jadi langkah selamat yg aku ambik is by using third party apps. haha.

    k itu jer.
    salam kenal.

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram