Entri Bergambar : Wedding Besties. Tahniah Shiha dan Isa !

5:26 PM




Alhamdulillah ! Salah sorang dari babes aku dah kawin. Uhuks
Kawin muda la ko ye bebek. Hehe. Semoga berbahagia yea 


11 Disember :

Akad nikah.
Sorry tak dapat datang time kau nikah babe !!! Tahniah dari jauh jela time tu mihmih

Sumber gambar : group whatsapp


Okay meh aku payung sikit shoot dari bebek gitchuw. Shiha dengan abang seken dia buat sekali majlis. Amboi bahagia betul ni bebek. Aku panggil dia bebek je hahaha

12 Disember : 

bersanding ! :)



Aku curi dari fb dia ni hahaha. Abang sulung bebek yang shoot. 
Ok turn bridesmaid pulak nak bergambor hahahaha













Jom wefie ! :D


Ni adik Nadia. Panggil baby je !!! Hihi


Best kacau2 baby. memula dia diam je. lelama pergh boleh tahan budak ni kahkah


Budak ni tetiba je gelak cam onggile . Padahal takde menda pon. Dorang kata baby dah terkena badi aku lettu hahahhha


K jom makann. lapar gilaaa ni. makanan semua sedap2 


Sebelum balik Rashid singgah uitm seri iskandar lak. Adduh rindu lak tetiba ! 
Then dia jumpa member dia jap. Nak copy menda tah. Aku ingat movie best2 kepe. Rupanya ... digimon beratus episod

Muka aku dah barai. makeup semua dah hilang hahahaha



Kbais ! Tu je sempat update. ya tohan sory busy sangat. huwaaaaaaa
sobs sobs

see u again 

You Might Also Like

11 komen

  1. cantik2nya gambar2 ni.. kombinasi pink hitam siyes simple dan cantik sangat :)

    ReplyDelete
  2. cantik semua gambar :D
    paling comel gambar pengantins tu XD

    ReplyDelete
  3. Ok sumpah cantik la semorang. Insecure mood turned on.
    eh hahahaha.
    May ur friend will be happily ever after amin!!! <3
    wiwiwi

    kak moi bila lagi.
    #eh #tetiba

    ReplyDelete
  4. Happy wedding day untuk kawan awak. Hehehhe.
    Turn awak bila lagi ? :)

    gambar semua cantik-cantik ! love it !

    ReplyDelete
  5. They looks so happy , I don't know why , whenever I look at "friends" wedding photo , "Why I'm feeling so pressured !!" Haha , btw I wish they were "in love" till jannah . In shaa Allah . Happiness came first ! and Hope "always" for the best :). Ganbarou !

    - Syamsid Blog -
    .

    ReplyDelete
  6. Cantik sgt kaler bridesmaid pakai.. Naik seri pengantin tu :)

    ReplyDelete
  7. Hahaha..kenapakah dihitamkan muka tu?

    ReplyDelete
  8. seronoknya 2 pasangan kahwin sekali :D
    gambar semua lawa2 btw!

    ReplyDelete
  9. nanti moi kawen jangan lupa jemput kita ya.. hekhek

    ReplyDelete
  10. Cantiknya tema bridesmaid pengantin... ;)

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram