O.W.L Eyewear : The Best Eyewear !

2:44 PM





Salam gais.



Hai hai people ! So this is the last entry for 2015.
Penantian hampir 1 tahun dah tercapai ! 

One of my wishlist for this year : a new glasses

Hari Sabtu lepas aku tukar spek baru. Hari sebelum tu dah usha2 dah spek mata kat situ. I just can say, all of it, the design just awesome ! You guys shud have a visit to O.W.L Eyewear ni jugak okay. Tak sempat snap pic depan store tu. Pinjam dari google yea hihi



So for those who "Obsessed With Look", O.W.L eyewear is really suit for y'all. And the best choice ! That's all i can say. As semua design really up to date. Sesuai untuk yang adore spek mata yang berfesyen and trendy. Sampai rambang mata. Penat tau survey tengok kedai lain haha tapi tak jumpa gak spek yang aku nak. So lepas terjumpa store ni and dah usha punya usha, try pakai memacam. Then aku dah ada kata putus ! Mihmih.

Taraaa


Look at my baby :D
Yes I chose this. It's kinda big but that's the one I always wanted the most. Since muka aku ni besar wei. lol


Ni casing dia


I am so happy yet I am so sedih sikit la ugh. Power mata aku dari 3.25 dah naik jadi 4.00 ! Ni lah kalau keje mengadap laptop je hari2. Takleh nak halang dah sobs


Ni warranty card dia. So cute ! Warranty untuk 1 tahun


Banyak history aku dengan spek lama aku dulu. Pernah terbelah dua kat tengah2 spek, then tidur atas spek aku dari malam ke pagi, tercampak spek merata dan memacam lagi insiden mengerikan.

So since aku ni jenis ganas pakai spek. I'd say, I love the material.
It's a plastic but not so plastic (lol apa tah material dia), and senang lentur. As they get the manufacturer from Korea :)

Just take a look


Penyekkan dia !!


Selain dari tu. Kat bahagian ni pun sama lentur. So sangat sesuai la untuk aku. Love much ! Kalau camni pon boleh patah gak, aku pun tak tau nak jawab apa HAHAHA


Ok kita payung sikit how it looks !
Ni malam tadi aku selfie, sebelum balik keje. Aku tahu takde sapa yang sanggup nak amekkan gambar aku hahahaha so hmm k selfie jela mampu




Perg shawl ni buat gaya dramatik lak




Haha wearing glasses never been so cool 

So how do I look ? :P

--------------------------------------------------------------------------------------------------


So how about the price ?

Frame + Lens = Starting from RM179 - RM299

Like seriously. 

Yang penting sangat berpatutan. You would never get this price in any other store. Ada aku pernah jumpa sampai RM 400. Padahal lebih kurang macam aku je. But nipis gila lol

Mine is RM298 after dah upgrade lens sekali :)


--------------------------------------------------------------------------------------------------

So bawah ni semua list of their outlet. I get mine at Ikano Power Centre :)






Or any information, just visit their official website


--------------------------------------------------------------------------------------------------

Pictures taken with : Nikon D3100

Anyway thanks for those staff yang sangat nice and helpful ! :)

OMG esok dah masuk 2016 argh apa yang aku buat selama 2015 ni !!!





You Might Also Like

4 komen

  1. PEH PEH PEH UNTUNG LA DAH JUMPA
    SO NOW NAK YG TAKDE POWER TU BOLEH TAK KIHKIH

    ReplyDelete
  2. Diya selalu nak test spek mata bulat2 ni..tapii..alaaa..segan pula takut tak sesuai dgn muka..tahun ni na try..mih3..

    ReplyDelete
  3. kat setia city mall ada? like seriously? tak pernah jumpa pun.. hahaha

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram