IKEA, Mutiara Damansara

8:34 PM





SALAM GAIS !!!!

Fuuuuu lama siot tinggal blog. Ok takdelah lama gila. tapi bagi aku lama ah ! Ni yang aku nak marah ni. Sorry kepada yang rajin komen dan rajin lawat sini tu sobsss

Ok so just nak update sikit je untuk harini. Pasal semalam keluo berjalan. Semalam hari last la kitorang dapat cuti sesama T_T


Selfie dengan Amani !


Memula singgah mall dulu. Pastu gi ikea lak, sampai2 terus mencekik dulu. Kebulo nak mampos. Ceh padahal bukan jauh mana pon dari rumah


Dah kenyang. Pepusing kat showroom. Takde motip pon, bukan nak beli apa. 
Saje nak snap gamba huh


Jap hakak tengah busy ni


Amani pon busy gak




Salah 1 deleted scene dari Dark Shadows


Tengah berangan jap. Jangan kacau hakak



Paip tak keluo air pon. Paip rosak lagi ni abang. Guane ni abang !

Fefeeling 500 Days of Summer lak hahaha



Si Amani ni dah tak suka lak amek gamba sekarang. Dah dewasa lettu. Wei baru 21 kot !!
Dulu kat U fon kitorang mesti penuh dgn selfie dia je


Hokey hakak dah start beraksi ni


Setiausaha kelab bina badan ahjumma ! Hahahahahaha



Banyak lagi nak snap pic tapi ughh ramai lak orang. Time cuti kan ugh
Dah penat pusing2. Duduk la jap. Tetiba errr haha ternampak benda tak diingini depan mata. Saw ada sequel lak dah ! Ingat Saw 7 tu dah yang paling last

Tekan play !

video


Ok itu je nak hapdet uhuks. Nak balik keje dah ni. Adios gais uhukss


You Might Also Like

6 komen

  1. Hakak sadoo..haha..tergelak tgk gmba bawah tu

    ReplyDelete
  2. moi, y so lawaaaa. puas k bergambar kat showroom tu.

    ReplyDelete
  3. nak pitammm...gambar cunn . ngeee ^^

    ReplyDelete
  4. bestnyaa. bila la IKEA nak bukak kat kelantan hmm. terus lapar tengok gambar makanan tsskk T__T

    ReplyDelete
  5. kalau dah ke IKEA mmg mcm2 peel nak dibuatnya. perkara biasa tu. huhu. Nice pose ^^.

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram