Flow Bubble Souffle, Moge Tee @ One Utama

4:10 PM

Assalamalaikum ... hehehe


First of all, gegambar ni berusia ... 2 bulan yang lalu. Punyala malas nak update kat blog sampai lama dah peram dalam fon. Ada banyak lagi collection gambo makanan yang aku simpan and nak post kat sini hermmmm tapi post ni lah dulu kikiki. Anyway ! Benda alah souffle pancake yang jiggly ni tak perlu dah aku nak intro kot. Bersepah dah menda ni considering boba ni dah takeover the humanity ... Asian humanity 😂😑 Aku yang dulu benci gila boba sekarang dah boleh suka. Seram.


Overall tak mengecewakan la. Pengkek dia tu sedap and ada hint salty2 sikit. Kalau gabungkan dengan askem dia lagi sedap ! Gambar askem dia blur. Punyala tak menyabo nak makan.



Me and Amani.



You Might Also Like

1 komen

  1. huargh sedapnyaaa..pancake boba!!

    https://mylittlestoryi.blogspot.com/

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram