20 July 2012

Koleksi Typo : Ruangan Komen Di Blog




Assalamualaikum.







Never ERLI,never too late.





To luz_hafe : Entahla,aku pun WONDEING jugak ni.



nak MELETAK kat sidebar...--'


dahla CILA,comel pulak tu.Errr,kbai.



SITUAI yang halus tapi dalam.Ya,sangat mendalam.




ENTEY pon sokong jugak !




Kemahiran ASA dalam membuat doodle itu penting.



Aku time nak test kat LINA kuning tu pun agak cuak la jugak,last2 pass,nasib baik.



Pisang GORANG,by SuperGirl.



Aku pun MINTA melukis jugaklah.



Tapi RASANNYA ada typo disitu.









Apekah aku ni,esok dah start puasa pun buat jahat lagi --'

Akhir kata,

Selamat Menyambut Bulan Ramadan Al-Mubarak 
kepada semua blogger ;D







Wassalam.



29 comments:

keri ikhwan said...

wei, insaflah wei. haha

*zafirah* said...

Aduhai,sumpah kelakar entry kali ni!
akhirnya myra kembali juga^^

p/s:ayat fira tak ada Typo kan?;)

afzalsukasuki said...

nasub tundung..kalau buang G??perghhh hahaha.Aku gak tak typo, biasa la BM marvellous :P

p/s : check balik ada kesalahan tatabahasa tak :P

aku dan die said...

hoho....mcm2 orang n mcm2 ragam ada..hehe

promoting my blog sndri..hope xmrh..

http://buttercreamer.blogspot.com/

BiskOt said...

hahahak. blog ni senget ke myra yang senget, (ke aku yg senget salah baca entri orang) xDD! humorian~

-SUPERGIRL- said...

pon kena jugak . HAHA . Tak perasan lah pulak pisang gorang . bawak2 btaubat lahh wehh .. pekena orang je kje ang nih myra oii . Hahaha

_NisaFuzi_ said...

hahahaha. sumpah lawak.
*sambil double cek ejaan nak hantar comment ni.
haha
:D

nurshamila said...

fuhh nasib takdak nama aku. kau jgn nak sabotaj aku pulak k. faham tu kadet???!!!! hahaha

Asyiqin Haulisah said...

gelak gelak saya baca. salam ramadhan too.

Cik Yatt said...

nsib takde..hihi

merahitujambu said...

kuang asamnyaa budak..nama sy pon ada kt situ...sabo je la..XD

Badrina Ibtisam said...

Wahhh kemain! Haha :) Salam Ramadhan ye :)

Iza Zaty said...

HAHA !!! lawak nye entry ni ^^

EYJA MASLIZA said...

Myra. Myra.. Bila hang nak berubah? harhar :D Ada je idea hang nak bagi aku gelak, kan? L A Y A N G hang sangat weh! *nampak tak aku sengaja di situ?* Kau menjadikan hari-hariku bahagia.

Myra Azraff, deligthing me always. :D

Cik Chokie said...

malu k malu. nak sorokkan muka belakang buntut mak (").(") hahaha istighfar lah kak :P ehh bawah tu ape typo ? haha ok yang kedua tu nak cakap menyakitkan :3

Mohammad Thaqib said...

Apekah? Boleh kira typo tak?

Lama tak datang sini, hilang sudah tema hitam putih? :)

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

ne yg nak sengaja typo ne.. bleh gila glemer..huahua btw salam ramadhan

Hanamiko Sakura said...

fuhh! (lap peluh) nasib baik nama tak di-list-kan.. hahaha..

bertaubatlah kawan ku... keh3
selamat berpuasa...

Atirah ★ said...

HAHAHAAHAHA *gelak sorang-2*

Myra Azraff said...

keri : haha,aku memerlukan yang pakar untuk buat aku insaf -.-

zafirah : oh yeah,fyra tunggu aku rupanya ^^ Typo takde,jangan risau,bhahaha

afzal : marveles la sangat...NASUB kau takbaik kali ni afzal..haha :P

aku&die : hoho,rite !

biskot : cik sekot sengetkan monitor kot time baca ni..ahahaha :D

supergirl : dah lama tak kenakan orang dah ni..bhahaha,xDD

Myra Azraff said...

nisafuzi : hahaha,jangan risau,tiada typo disitu ;P

mila : bhahaha,muka kau ni susah aku nak tengok ade typo ! dont worry lah xD

asyiqin : hoho :D

cik yatt : nasib,nasib,insyaAllah nanti ade.haha

merahitujambu : bhahaha,itu dia kak AAA datang,muehehe.xDD

badrina : haha,takmain,ni serius :D

Myra Azraff said...

iza : gelak selagi mampu xDD

eyja : bhahaha,bila la nak berubah kan aku ni eyja sayang ? xD you're delighting me too ! :D

cik chokie : haha,adudu,kesian adik sorang ni.thehehe xD typo kat bawah : lawa jadi LAWAN.haha :P *istighfar kejap*

thaqib : hoh,tu bahasa saja2,bhahaha xD sekarang dah merah2 gitu :D

kawaii dysha : hoho,silakan typo..hehe :D

hanamiko :peh peh,nak tisu ke ? hehe..selamat berpuasa juga :D

atirah : hahaha XDD

anamizu kaito said...

haha todia semua typo kuar!! =P









slm ramadhan,
cik ana

Dak Fisha said...

salam ramadhan myra :)

syafeika edora said...

nsb bek la tak pernah agi typo kt blog org.. phewww.. * kesat peluh kt dahi*

SophieAnnee KHS said...

Hahahaha xD kelakarlah...merepek2 semuanya.ni kes nak rushing terlebih lah ni.haha.

//okay,double checking sebelum send comment// xD

Zaahedaa Farahin said...

Haha.. Stiap hri bukak blog ne tpi still post yg sma.. Kak myra busy kot . Btw , suka blog ne sgt2 ! Salam Ramadhan kak , puasa ke tak ? xD

Aujinz said...

wakakakaka.. nie pesen bahan typo, aku ingat kat Twitter jer.. kat blog pon ade gak.. koh koh koh

Sabrina SA said...

hahahhaha gila kelakar la kak moi xD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 July 2012

Koleksi Typo : Ruangan Komen Di Blog




Assalamualaikum.







Never ERLI,never too late.





To luz_hafe : Entahla,aku pun WONDEING jugak ni.



nak MELETAK kat sidebar...--'


dahla CILA,comel pulak tu.Errr,kbai.



SITUAI yang halus tapi dalam.Ya,sangat mendalam.




ENTEY pon sokong jugak !




Kemahiran ASA dalam membuat doodle itu penting.



Aku time nak test kat LINA kuning tu pun agak cuak la jugak,last2 pass,nasib baik.



Pisang GORANG,by SuperGirl.



Aku pun MINTA melukis jugaklah.



Tapi RASANNYA ada typo disitu.









Apekah aku ni,esok dah start puasa pun buat jahat lagi --'

Akhir kata,

Selamat Menyambut Bulan Ramadan Al-Mubarak 
kepada semua blogger ;D







Wassalam.



29 comments:

keri ikhwan said...

wei, insaflah wei. haha

*zafirah* said...

Aduhai,sumpah kelakar entry kali ni!
akhirnya myra kembali juga^^

p/s:ayat fira tak ada Typo kan?;)

afzalsukasuki said...

nasub tundung..kalau buang G??perghhh hahaha.Aku gak tak typo, biasa la BM marvellous :P

p/s : check balik ada kesalahan tatabahasa tak :P

aku dan die said...

hoho....mcm2 orang n mcm2 ragam ada..hehe

promoting my blog sndri..hope xmrh..

http://buttercreamer.blogspot.com/

BiskOt said...

hahahak. blog ni senget ke myra yang senget, (ke aku yg senget salah baca entri orang) xDD! humorian~

-SUPERGIRL- said...

pon kena jugak . HAHA . Tak perasan lah pulak pisang gorang . bawak2 btaubat lahh wehh .. pekena orang je kje ang nih myra oii . Hahaha

_NisaFuzi_ said...

hahahaha. sumpah lawak.
*sambil double cek ejaan nak hantar comment ni.
haha
:D

nurshamila said...

fuhh nasib takdak nama aku. kau jgn nak sabotaj aku pulak k. faham tu kadet???!!!! hahaha

Asyiqin Haulisah said...

gelak gelak saya baca. salam ramadhan too.

Cik Yatt said...

nsib takde..hihi

merahitujambu said...

kuang asamnyaa budak..nama sy pon ada kt situ...sabo je la..XD

Badrina Ibtisam said...

Wahhh kemain! Haha :) Salam Ramadhan ye :)

Iza Zaty said...

HAHA !!! lawak nye entry ni ^^

EYJA MASLIZA said...

Myra. Myra.. Bila hang nak berubah? harhar :D Ada je idea hang nak bagi aku gelak, kan? L A Y A N G hang sangat weh! *nampak tak aku sengaja di situ?* Kau menjadikan hari-hariku bahagia.

Myra Azraff, deligthing me always. :D

Cik Chokie said...

malu k malu. nak sorokkan muka belakang buntut mak (").(") hahaha istighfar lah kak :P ehh bawah tu ape typo ? haha ok yang kedua tu nak cakap menyakitkan :3

Mohammad Thaqib said...

Apekah? Boleh kira typo tak?

Lama tak datang sini, hilang sudah tema hitam putih? :)

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

ne yg nak sengaja typo ne.. bleh gila glemer..huahua btw salam ramadhan

Hanamiko Sakura said...

fuhh! (lap peluh) nasib baik nama tak di-list-kan.. hahaha..

bertaubatlah kawan ku... keh3
selamat berpuasa...

Atirah ★ said...

HAHAHAAHAHA *gelak sorang-2*

Myra Azraff said...

keri : haha,aku memerlukan yang pakar untuk buat aku insaf -.-

zafirah : oh yeah,fyra tunggu aku rupanya ^^ Typo takde,jangan risau,bhahaha

afzal : marveles la sangat...NASUB kau takbaik kali ni afzal..haha :P

aku&die : hoho,rite !

biskot : cik sekot sengetkan monitor kot time baca ni..ahahaha :D

supergirl : dah lama tak kenakan orang dah ni..bhahaha,xDD

Myra Azraff said...

nisafuzi : hahaha,jangan risau,tiada typo disitu ;P

mila : bhahaha,muka kau ni susah aku nak tengok ade typo ! dont worry lah xD

asyiqin : hoho :D

cik yatt : nasib,nasib,insyaAllah nanti ade.haha

merahitujambu : bhahaha,itu dia kak AAA datang,muehehe.xDD

badrina : haha,takmain,ni serius :D

Myra Azraff said...

iza : gelak selagi mampu xDD

eyja : bhahaha,bila la nak berubah kan aku ni eyja sayang ? xD you're delighting me too ! :D

cik chokie : haha,adudu,kesian adik sorang ni.thehehe xD typo kat bawah : lawa jadi LAWAN.haha :P *istighfar kejap*

thaqib : hoh,tu bahasa saja2,bhahaha xD sekarang dah merah2 gitu :D

kawaii dysha : hoho,silakan typo..hehe :D

hanamiko :peh peh,nak tisu ke ? hehe..selamat berpuasa juga :D

atirah : hahaha XDD

anamizu kaito said...

haha todia semua typo kuar!! =P









slm ramadhan,
cik ana

Dak Fisha said...

salam ramadhan myra :)

syafeika edora said...

nsb bek la tak pernah agi typo kt blog org.. phewww.. * kesat peluh kt dahi*

SophieAnnee KHS said...

Hahahaha xD kelakarlah...merepek2 semuanya.ni kes nak rushing terlebih lah ni.haha.

//okay,double checking sebelum send comment// xD

Zaahedaa Farahin said...

Haha.. Stiap hri bukak blog ne tpi still post yg sma.. Kak myra busy kot . Btw , suka blog ne sgt2 ! Salam Ramadhan kak , puasa ke tak ? xD

Aujinz said...

wakakakaka.. nie pesen bahan typo, aku ingat kat Twitter jer.. kat blog pon ade gak.. koh koh koh

Sabrina SA said...

hahahhaha gila kelakar la kak moi xD