22 September 2012

Oh sangat ohsem !!!






                                                                      Assalamualaikum.





Single paling latest 


Hahaiii everybody -.-

Sementelah dah nak final exam ni aku nak promote singer yang gila ohsemmmmmm ni wooo :'D
HAHA *takde kena mengena dgn final*
Aku rasa takramai yang tau kot pasal HUNTER HAYES ni,tapi hmmmm seriyesly korang patut dengar semua lagu2 dia *kenapa la dia tak dikenali T.T,wuuu*

He's done better done Taylor Swift sebab dia pun bawak lagu Country jugak.Oklah,aku pun malas nak blabla bebanyak kat sini,nak dengar pun boleh,taknak pegi jauh2,hahaha -.- Serius rugi gila bagi sapa yang takpernah lagi dengar lagu2 dia.Oh,aku harap nanti dia feymes jugak,kahkah ! *mengharap*

Aku dah try hasut kawan2 aku suruh dengar.Woo ! Dorang pun terus minat jugak,hahahaha.Sampai berulang kali dengar,mengalahkan aku --' Hebat betul pengaruh aku ni,BHAHAHA
*pacak bendera jajahan atas kepala dorang*

So kat bawah ni track2 dia yang gila bapak bestttt *pengsan* xD
Kbai.












13 comments:

*zafirah* said...

Kalau myra recommend,kena dngar jugak ni :D

merahitujambu said...

menghilang lama sgt..bz eh??cmne belajar??ok ke

-meeSUPERGIRL- said...

yg penting hengseng ! ;p

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

pernah dngar tu la nama die xglamer sgt

Fakhrul Haiyin said...

weh. blog kau sangat ohsem gila2... lagu ni pom ohsem! aku dah terpengaruh. hahaaaa ~

nurshamila said...

mira seriously, kau kena buat aku satu blog cenggini. like!!!

Dak Fisha said...

perghhhh. akak lah. org yg rugi tu. mmg tak pernah dgr pon. haha

Outbound di malang said...

salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

miera said...

myra, cer usha Austin Corini xfactor USA. comel! dia nyanyi lagu hunter hayes lahXD

Myra Azraff said...

zafirah : heeee,dengar2 :D

merahitujambu : boleh tahan bizi,belajar pun semua okayyy ^__^

meesupergirl : memang hengggsenggg ! xD

kawaii : haha,kat Malaysia payah sikit nak glemer.Tak lama la tuu...xD

pakrul : haha,ohsem bahh lagu2 dia ! yeayyyy :D

Myra Azraff said...

mila : haha,tedengg !! dah buatkan dah ponggg :p

dak fisha : yeahhh kak,teruskan mendengarrrr ;)

kiddy : sekarang jugak aku pegi youtube !!! ahhhhhh *teruja* <3

Cik Chokie said...

Siapakah dia ni kak ? Bakal kekasih ke ? haha tak di kenali atau miza yang tak explore :3 hoho

Khalilah MNor said...

Belum pernah dgr... Tp betul la... cam best je ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 September 2012

Oh sangat ohsem !!!






                                                                      Assalamualaikum.





Single paling latest 


Hahaiii everybody -.-

Sementelah dah nak final exam ni aku nak promote singer yang gila ohsemmmmmm ni wooo :'D
HAHA *takde kena mengena dgn final*
Aku rasa takramai yang tau kot pasal HUNTER HAYES ni,tapi hmmmm seriyesly korang patut dengar semua lagu2 dia *kenapa la dia tak dikenali T.T,wuuu*

He's done better done Taylor Swift sebab dia pun bawak lagu Country jugak.Oklah,aku pun malas nak blabla bebanyak kat sini,nak dengar pun boleh,taknak pegi jauh2,hahaha -.- Serius rugi gila bagi sapa yang takpernah lagi dengar lagu2 dia.Oh,aku harap nanti dia feymes jugak,kahkah ! *mengharap*

Aku dah try hasut kawan2 aku suruh dengar.Woo ! Dorang pun terus minat jugak,hahahaha.Sampai berulang kali dengar,mengalahkan aku --' Hebat betul pengaruh aku ni,BHAHAHA
*pacak bendera jajahan atas kepala dorang*

So kat bawah ni track2 dia yang gila bapak bestttt *pengsan* xD
Kbai.












13 comments:

*zafirah* said...

Kalau myra recommend,kena dngar jugak ni :D

merahitujambu said...

menghilang lama sgt..bz eh??cmne belajar??ok ke

-meeSUPERGIRL- said...

yg penting hengseng ! ;p

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

pernah dngar tu la nama die xglamer sgt

Fakhrul Haiyin said...

weh. blog kau sangat ohsem gila2... lagu ni pom ohsem! aku dah terpengaruh. hahaaaa ~

nurshamila said...

mira seriously, kau kena buat aku satu blog cenggini. like!!!

Dak Fisha said...

perghhhh. akak lah. org yg rugi tu. mmg tak pernah dgr pon. haha

Outbound di malang said...

salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

miera said...

myra, cer usha Austin Corini xfactor USA. comel! dia nyanyi lagu hunter hayes lahXD

Myra Azraff said...

zafirah : heeee,dengar2 :D

merahitujambu : boleh tahan bizi,belajar pun semua okayyy ^__^

meesupergirl : memang hengggsenggg ! xD

kawaii : haha,kat Malaysia payah sikit nak glemer.Tak lama la tuu...xD

pakrul : haha,ohsem bahh lagu2 dia ! yeayyyy :D

Myra Azraff said...

mila : haha,tedengg !! dah buatkan dah ponggg :p

dak fisha : yeahhh kak,teruskan mendengarrrr ;)

kiddy : sekarang jugak aku pegi youtube !!! ahhhhhh *teruja* <3

Cik Chokie said...

Siapakah dia ni kak ? Bakal kekasih ke ? haha tak di kenali atau miza yang tak explore :3 hoho

Khalilah MNor said...

Belum pernah dgr... Tp betul la... cam best je ;)