24 January 2013

Miming lagu epik ! Versi cuti sem







Assalamualaikum.




Tedeng ! Header baru oh , kekeke . 

Aku malas nak cite lelebih . Cuma nak tunjuk video miming kitorang yang hina lagi aib ni .
Kitorang buat time cuti mid sem haritu . time ni roommate2 aku balik . so aku bawak ah 2 manusia ni tido bilik aku , pahtu buat natang haram . Maaf diatas rupa2 yang sangat menjelikkan dalam video ni , lagi2 muka aku -_- Ni nak upload ni pun memang aku pikir memanjang memandangkan muka aku sangatlah ... err. malas cite . *muntah darah*




Aku > Amani > Haru

Memang timing mcm bengong kan muke aku keluar time gini ! -_-
Terpulangla korang nak cakap apa . hina ke apa ke yg penting aku memang dah takde idea nak update ape untuk blog aku ni . dah lama gile kot aku tinggalkan :'(

dah . aku nak sambung buat esaimen yg berlambak . bai .






Wassalam.






19 comments:

iAmCekbolat said...

hahahaha . kelakar seyyy muke kau . comel XD

Nur Zafirah said...

haha. sumpah kelakar muka myra!
knp miming je,nyanyi la terus. nak dengar gak suara.hehe

Syarafi[skyforce331] said...

header creative!!!...video tak leh tgk...internet slow nih...esok laa tgk :D

keri ikhwan said...

aku mampu tengok smpai saat ke-10 je.
kembali la ke pangkal lengan. kahkah

amanieun said...

myra!goodjob!

kusyi said...

adessssss.. mmg takde keje!! hahaha.. header tu lawa laaaaaa... taknak buatkan satu untuk sy ke? hehe..

zera eira said...

kelakooooo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! penat aih zera gelak! hahahaha!

the tempo of life said...

rajinnya buat video

Cik Fie said...

comel haha :)

Anonymous said...

Hahahaha... pelik gila muka mira..cam godzilla haahaha ...~~~ by : ajam arm :)

dhia adawiyah said...

haha .. ada part yang lupa lirik tu kelakar !

Ika Halim said...

wahaha ! terbaikk !

Ika said...

untuk hilangkan bosan. hahah.

shar90 said...

muahahaa... 1st time dtg sini mcm terhibur plak... buat lg tau... hehehee xD

afzalsukasuki said...

hahaha ko ni dah pehal?muka ko ni kalau buat takutkan orang.. memang ada harapan pegi lebih jauh hokey hahaha

Hakimy Zamri said...

ahaahahahahaha terbaik XD

Nurul Aini said...

Hahaha..kelakar..aaa..akak kenal adik yang pakai tudung hitam tu. Akak jumpa dia dekat bandar u waktu korang habis orentasi..Akak borak2 dengan dia, sementara tunggu bas uitm. Akak lupa nama dia, sebab jumpa sekali dua je. Kirim salam sayang dekat dia.

merahitujambu said...

mcm mana belajar ok?

wany said...

comel ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

24 January 2013

Miming lagu epik ! Versi cuti sem







Assalamualaikum.




Tedeng ! Header baru oh , kekeke . 

Aku malas nak cite lelebih . Cuma nak tunjuk video miming kitorang yang hina lagi aib ni .
Kitorang buat time cuti mid sem haritu . time ni roommate2 aku balik . so aku bawak ah 2 manusia ni tido bilik aku , pahtu buat natang haram . Maaf diatas rupa2 yang sangat menjelikkan dalam video ni , lagi2 muka aku -_- Ni nak upload ni pun memang aku pikir memanjang memandangkan muka aku sangatlah ... err. malas cite . *muntah darah*




Aku > Amani > Haru

Memang timing mcm bengong kan muke aku keluar time gini ! -_-
Terpulangla korang nak cakap apa . hina ke apa ke yg penting aku memang dah takde idea nak update ape untuk blog aku ni . dah lama gile kot aku tinggalkan :'(

dah . aku nak sambung buat esaimen yg berlambak . bai .






Wassalam.






19 comments:

iAmCekbolat said...

hahahaha . kelakar seyyy muke kau . comel XD

Nur Zafirah said...

haha. sumpah kelakar muka myra!
knp miming je,nyanyi la terus. nak dengar gak suara.hehe

Syarafi[skyforce331] said...

header creative!!!...video tak leh tgk...internet slow nih...esok laa tgk :D

keri ikhwan said...

aku mampu tengok smpai saat ke-10 je.
kembali la ke pangkal lengan. kahkah

amanieun said...

myra!goodjob!

kusyi said...

adessssss.. mmg takde keje!! hahaha.. header tu lawa laaaaaa... taknak buatkan satu untuk sy ke? hehe..

zera eira said...

kelakooooo aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! penat aih zera gelak! hahahaha!

the tempo of life said...

rajinnya buat video

Cik Fie said...

comel haha :)

Anonymous said...

Hahahaha... pelik gila muka mira..cam godzilla haahaha ...~~~ by : ajam arm :)

dhia adawiyah said...

haha .. ada part yang lupa lirik tu kelakar !

Ika Halim said...

wahaha ! terbaikk !

Ika said...

untuk hilangkan bosan. hahah.

shar90 said...

muahahaa... 1st time dtg sini mcm terhibur plak... buat lg tau... hehehee xD

afzalsukasuki said...

hahaha ko ni dah pehal?muka ko ni kalau buat takutkan orang.. memang ada harapan pegi lebih jauh hokey hahaha

Hakimy Zamri said...

ahaahahahahaha terbaik XD

Nurul Aini said...

Hahaha..kelakar..aaa..akak kenal adik yang pakai tudung hitam tu. Akak jumpa dia dekat bandar u waktu korang habis orentasi..Akak borak2 dengan dia, sementara tunggu bas uitm. Akak lupa nama dia, sebab jumpa sekali dua je. Kirim salam sayang dekat dia.

merahitujambu said...

mcm mana belajar ok?

wany said...

comel ;)