03 June 2013

1# Draw my reaction towards the Internet






Assalamualaikum.



Draw my reaction towards the Internet.











**********************


*Sorry*


Memang post paling simple ah kalini. Takdo idea nak tulis apa.
Lukis-2 je petang tadi, ni aku terus buat entri. Padia tah aku ni, hahaha.
Weh ade blog korang yang aku tak sempat lagi follow, sorry. Pepaham lah line tenet aku ni.













11 comments:

Nelly Strange said...

erk ? ada sikit2 yg sama ^^

:D

Yuseri Yunus said...

no 3 tu pabila myra tertypo .
no 4 ti pabila myra masuk 9gag
no 5 tu time internet lembab ..haha

fardiyah said...

hahha..comel je..

Cytah Lovicry said...

memang tangan seni :)

Cik Yatt said...

comel lukisan..he

Yuseri Yunus said...

adeh,,tertypo ~~~ siot jer ! -,-"

Noratisa Nasir said...

lawaaa. kalau buat doodle nanti mesti lagi lawa ni. Hehehe :)

Syarafi[skyforce331] said...

AHAHAAHAAAH
*ni je mampu
nothing to say same ad me
lagi bnyk dri ini reaction

Cik Chokie said...

Arghh tapi tetap comel XD

keri ikhwan said...

baru sketch pun dh lawa..
ekspresi tu best laa.. budak kos seni la katakan haha

semutsengal said...

pandai lukih bole ah. pehh pehhh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

03 June 2013

1# Draw my reaction towards the Internet






Assalamualaikum.



Draw my reaction towards the Internet.











**********************


*Sorry*


Memang post paling simple ah kalini. Takdo idea nak tulis apa.
Lukis-2 je petang tadi, ni aku terus buat entri. Padia tah aku ni, hahaha.
Weh ade blog korang yang aku tak sempat lagi follow, sorry. Pepaham lah line tenet aku ni.













11 comments:

Nelly Strange said...

erk ? ada sikit2 yg sama ^^

:D

Yuseri Yunus said...

no 3 tu pabila myra tertypo .
no 4 ti pabila myra masuk 9gag
no 5 tu time internet lembab ..haha

fardiyah said...

hahha..comel je..

Cytah Lovicry said...

memang tangan seni :)

Cik Yatt said...

comel lukisan..he

Yuseri Yunus said...

adeh,,tertypo ~~~ siot jer ! -,-"

Noratisa Nasir said...

lawaaa. kalau buat doodle nanti mesti lagi lawa ni. Hehehe :)

Syarafi[skyforce331] said...

AHAHAAHAAAH
*ni je mampu
nothing to say same ad me
lagi bnyk dri ini reaction

Cik Chokie said...

Arghh tapi tetap comel XD

keri ikhwan said...

baru sketch pun dh lawa..
ekspresi tu best laa.. budak kos seni la katakan haha

semutsengal said...

pandai lukih bole ah. pehh pehhh !