28 June 2013

Rupa korang bila ..... (PART 1)





Assalamualaikum.




Rupa korang bila ..... (PART 1)




1) Rupa korang bila ternampak crush korang dari jauh.



2) Rupa korang bila dah sampai kelas/fakulti dan baru sedar tertinggal sesuatu.



3) Muka korang bila cikgu kat depan tetiba suruh korang baca petikan seterusnya tapi korang taktau mana yang kena baca.



4) Rupa korang bila cikgu tetiba panggil nama korang time korang tertidur dalam kelas.



5) Rupa korang bila ternampak kawan korang bawak gula-gula/chewing gum.



6) Rupa korang bila dapat tau orang yang korang suka dah berpunya.



7) Rupa korang bila ternampak kawan korang bukak phone korang tanpa bagitau.



8) Rupa korang bila kawan korang cerita balik benda memalukan yang pernah korang buat.



9) Rupa korang bila cuba tahan mengantuk time dengar cikgu/lecturer mengajar kat depan.



10) Rupa korang bila budak-budak junior terlanggar korang dan dia tak mintak maaf dan dia terus blah.



11) Rupa korang bila ada yang puji orang yang korang benci gila-gila.



11) Rupa korang bila tengah prank orang dari jauh dan menjadi.





Sama dok macam rupa korang ? Teehee. lol

Puhai ! Penah mencarik gif yang terbaik. Haha 
Credit always to Tumblr.


Keje semakin banyak kebelakangan ni, woiyoiiii.Padahal 2 subjek fesyen tu je yang banyak keje dia, haha.Subjek lain tak pulak. Sori takde yang nak tau ! Er
Ada masa, ada idea, aku update (•ˆ⌣ˆ•)Baibai.




Wassalam.










5 comments:

keri ikhwan said...

haha.. terbaik.. memang kena dgn description

coklat susu said...

haha comel jer muka time tahan ngntuk masa dlm kelas..

mirmashi94 said...

yang last tu feveret aku. haha. k bai =.=

Cik Yatt said...

woi kelaka! hahaha

nurshamila said...

woot2..yg no 5 tu menakutkan aku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 June 2013

Rupa korang bila ..... (PART 1)





Assalamualaikum.




Rupa korang bila ..... (PART 1)




1) Rupa korang bila ternampak crush korang dari jauh.



2) Rupa korang bila dah sampai kelas/fakulti dan baru sedar tertinggal sesuatu.



3) Muka korang bila cikgu kat depan tetiba suruh korang baca petikan seterusnya tapi korang taktau mana yang kena baca.



4) Rupa korang bila cikgu tetiba panggil nama korang time korang tertidur dalam kelas.



5) Rupa korang bila ternampak kawan korang bawak gula-gula/chewing gum.



6) Rupa korang bila dapat tau orang yang korang suka dah berpunya.



7) Rupa korang bila ternampak kawan korang bukak phone korang tanpa bagitau.



8) Rupa korang bila kawan korang cerita balik benda memalukan yang pernah korang buat.



9) Rupa korang bila cuba tahan mengantuk time dengar cikgu/lecturer mengajar kat depan.



10) Rupa korang bila budak-budak junior terlanggar korang dan dia tak mintak maaf dan dia terus blah.



11) Rupa korang bila ada yang puji orang yang korang benci gila-gila.



11) Rupa korang bila tengah prank orang dari jauh dan menjadi.





Sama dok macam rupa korang ? Teehee. lol

Puhai ! Penah mencarik gif yang terbaik. Haha 
Credit always to Tumblr.


Keje semakin banyak kebelakangan ni, woiyoiiii.Padahal 2 subjek fesyen tu je yang banyak keje dia, haha.Subjek lain tak pulak. Sori takde yang nak tau ! Er
Ada masa, ada idea, aku update (•ˆ⌣ˆ•)Baibai.




Wassalam.










5 comments:

keri ikhwan said...

haha.. terbaik.. memang kena dgn description

coklat susu said...

haha comel jer muka time tahan ngntuk masa dlm kelas..

mirmashi94 said...

yang last tu feveret aku. haha. k bai =.=

Cik Yatt said...

woi kelaka! hahaha

nurshamila said...

woot2..yg no 5 tu menakutkan aku