17 August 2015

Painting Portrait Giveaway by Azhafizah






Morning gais !


Weather pagi ni sangat bagus. Cloudy gitu, 
So boleh amek feel sikit nak update entri ni. 


So dalam minggu lepas Kak Fiza ada buat 1 giveaway. Painting portrait ! Sape tanak weh. Lawa lawa pulak kan. So aku pun taknak la terlepas peluang, harus join. Ngehngeh





Dannn tedeng ! Alhamdulillah. Tak sangka terpilih. Sobs *berlari anak*
Aku hampir give up, ingatkan tak terpilih. Really cantik and sejibik !




Kiri : Gambar asal
Kanan : Painting Potrait





Pape pun thanks kat kak Fiza, sebab kita berpeluang jadi salah sorang pemenang :) Lepasni bolelah guna gambar ni untuk memacam  

Sapa nak tengok or usha usha other artwork dari kak fiza bolehla lawat blog dia tehee








10 comments:

Puan Wawa said...

Tahniah..")

IQ = Iez Qis said...

santeknye!!!!! boleh lagi ke nak buat camni? masih available ke? huuu

kak gojes said...

cantik hasil karya dia kan

Syira Lokman said...

lawa..karya azhafizah mmg syira sukaaa

Miza Idgihat said...

Tahniah akak sayang D:D

beat said...

rasa trbng...

anamizu said...

wahhhh tahniah! hehehe

kisah earty said...

wah cantiknye.. tahniah myra..

Syira Lokman said...

hye...singgah sini nak ucap terima kasih sebab rajin baca entry and tinggalkan komen di blog Syira Lokman :) semoga murah rezeki ye :)

Maisarah Humaira said...

cantiknya! suka semua artwork kak fiza..memang osem

Maisarah singgah dari Blog MaisarahSidi.com :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

17 August 2015

Painting Portrait Giveaway by Azhafizah






Morning gais !


Weather pagi ni sangat bagus. Cloudy gitu, 
So boleh amek feel sikit nak update entri ni. 


So dalam minggu lepas Kak Fiza ada buat 1 giveaway. Painting portrait ! Sape tanak weh. Lawa lawa pulak kan. So aku pun taknak la terlepas peluang, harus join. Ngehngeh





Dannn tedeng ! Alhamdulillah. Tak sangka terpilih. Sobs *berlari anak*
Aku hampir give up, ingatkan tak terpilih. Really cantik and sejibik !




Kiri : Gambar asal
Kanan : Painting Potrait





Pape pun thanks kat kak Fiza, sebab kita berpeluang jadi salah sorang pemenang :) Lepasni bolelah guna gambar ni untuk memacam  

Sapa nak tengok or usha usha other artwork dari kak fiza bolehla lawat blog dia tehee








10 comments:

Puan Wawa said...

Tahniah..")

IQ = Iez Qis said...

santeknye!!!!! boleh lagi ke nak buat camni? masih available ke? huuu

kak gojes said...

cantik hasil karya dia kan

Syira Lokman said...

lawa..karya azhafizah mmg syira sukaaa

Miza Idgihat said...

Tahniah akak sayang D:D

beat said...

rasa trbng...

anamizu said...

wahhhh tahniah! hehehe

kisah earty said...

wah cantiknye.. tahniah myra..

Syira Lokman said...

hye...singgah sini nak ucap terima kasih sebab rajin baca entry and tinggalkan komen di blog Syira Lokman :) semoga murah rezeki ye :)

Maisarah Humaira said...

cantiknya! suka semua artwork kak fiza..memang osem

Maisarah singgah dari Blog MaisarahSidi.com :)