Best of the Best : Lana Del Rey

10:42 AM




Hi gais *menguap*


Arg lega dah on tenet ! Selama ni on blog kat tempat keje je. Nak blogwalking/berbalas komen pun terhad, payah, takde privacy, tak sedap, tak selesa, tak marem ! . Sorry. Aku bukannya sombong tau T_T
Insyaallah ni dah boleh folobek and balas kunjungan korang tu hihi :)


Haih, nak buat entri ni dah lama, tak terbuat buat lel. 
Ok kalau sebelum ni aku buat entri Top 5 Picks : Lana Del Rey,
kali ni aku share yang paling best of the best kebabom ! 




1) Ride

Should be Blue Jeans tapi Ride ni semacam. Sangat gila best sampai guwa rasa nak menangis pasal bab lagu ni gua sensitip sobs. Bila dengar Ride ni rasa macam high or stoned something and rasa di awang awangan in beautiful way gitu hahaha. Tapayah tunggu smoke weed. This one makes me relaxed so much i wanna die. But pada masa yang sama, ada rasa ala ala freedom. This is my jam. And should be everybody's jam :') *taip sambil menangis*




2) Blue Jeans

Tadaaa Blue Jeans. Everybody's favourite ! Sangat awesome. Love song yang amazing dengan lirik yang amazing. Hihi you guys really should try this one. No, don't try. Just dengar and shut ur mouth and cry sebab best 






3) What Makes Us Girls

Ini pun sama best. Each line dalam lagu ni penuh emotion, she really mean it. Song about her dark side dedulu kala. And serius best, and beautiful. Couldn't agree more.





4) Brooklyn Baby

This one sangat sick and cool anyway. Banyak line ala ala hipster. You wouldn't want forget each lyrics. Part chorus best. Paling suka guwa nyanyi nyanyi part chorus tu bebila masa dimana jua :)





5) West Coast

Suara Lana ala ala sensual and seksi gitu rasa macam hantu yang berbisik kat telinga. Wuuuu rasa magis haha. Banyak part best dengan mellow beat. Rasa high jugak. Mihmih




Ah. Entahla. Kalau boleh semua best. And banyak best. Ekceli semua lagu Lana ni tak layak ada ranking. Semua patut jadi no.1 je. Hmm. Born To Die, Young And Beautiful, Summertime Sadness sengaja aku tanak masukkan. Pasal femes kat radio dulu. Kakaka. Btw dia ada single baru 2015, High By The Beach. Silalah dengar. Iols belum bersedia masukkan dalam ni lagi haha





Btw iolss dah folobek sume :)





You Might Also Like

2 komen

  1. ce dengar kat youtube dia nyanyi heart shape box kot tajuk lagu tu hehehe

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram