McFlurry Party

8:08 PM


Oooh yasss. Akhirnya dapat jugak merasa benda ni. Aku first ingat dia letak 'Party' sebab ada surprise filling yang best2 ke apa ke rupanya untuk share and aku macam ... K


Sebelum mix 


Lepas dah mix


Ada serpihan oreo dengan strawberry syrup (dengan buah dia sekali) Siot aku rasa syrup aku tu patut dia tambah lebih sikit doh


Sebagai penggila aiskrim, of course bagi aku sedap !!! Fuhhh time dia cair kat mulut ... macam 'yasssssssss' but in slow tone. Not bad combination dia. 


And then ada pulak dia bagi ni sekali. First ingat dah kenapa pulak bagi banyak penutup sundae ? K rupanya 'bowl' untuk share makan reramai. Uhhhhh NOPE. Sedangkan aiskrim Wall's 1 bekas pun aku boleh tibai sorang, ni kan pulak McFlurry Party ni lol y'all amateur


Price dia dalam RM9 lebih kot. Kalau yang delivery maybe dalam RM10 something. Okaylah tu kalau untuk try or teringin sangat. Oh plus besar jugak size dia, puas makan. And one more, jangan makan time dah cair2 plak, memang tak sedap la cite dia lol. Ni lepas dapat aku terus letak dalam peti ais tunggu dia sejuk balik ahahaha. 

Korang dah try ? Bagi korang sedap tak ?
p/s : My madre gonna whoop my ass if she know I ate too much ice cream 😂  😂  😂  

You Might Also Like

10 komen

  1. You make me suddenly cravinglah... T_T

    ReplyDelete
  2. Ok i've been wondering ape la fillings dia.. Akhirnya tau jugak apa yg ada.. hehehe

    ReplyDelete
  3. I wanted to try this so bad but I'm broke ass girl now hahahaha

    ReplyDelete
  4. New flavour?

    i iz sad that the amount has decreased compared to before. #sisrasadululagibanyakfillingdia

    ReplyDelete
  5. bnyak gile ahahaha. we had to eat it for 3 people and baru habis.

    jom join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete
  6. so yummy!!! saya tak sempat nak pegi lagi... :(

    ReplyDelete
  7. homaiiiiii ! feveret gila mcflurry ! mana boleh share ! hehe

    ReplyDelete
  8. ohemgiee. Sedapnyaa, meleleh air liur. Hahaaa

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram