Best of the Best : Lana Del Rey (2)

12:40 PM



Hai gaiss. 


So harini aku buat simple entry je.
Aku share lagi antara feveret feveret song from Lana Del Bae yang salu aku dengar sampai jadi giles muehehe. Aku tak larat nak hurai pepanjang macam selalu muahaha. Harini mood kelaut 
Kalau nak usha kat entri lama boleh klik bawah ni :)

Top 5 Picks : Lana Del Rey
Best of the best : Lana Del Rey

*********************************************

1) Carmen


2) Cola


3) Sad Girl


4) American 


5) Black Beauty

*****************************************
Most of my favourite comes from the album Born To Die & Ultraviolence. 
Yang latest just macam Honeymoon n High By The Beach je bole masuk telinga aku muahaha. Lagu2 lain tu aku masih cuba untuk menerima. Belum cukup lagi top 5 untuk album Honeymoon ni !

Oh ya, satu pesanan ! Siapa ada follow blog sini or tinggalkan link kat shoutbox, kalau rajin karang aku check ye. Sorry sangat T__T. 
Aku takkan lupakan kalian !

xoxo

You Might Also Like

1 komen

  1. YASSSSSSS CARMEN IS THE BEST OF THE BEST! <333 Only 17 but she walks the street so mean tenenenenne CARMEN SLAY
    Lagu latest dia memang high by the beach je yang boleh masuk kan hahaha

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram