11 November 2012

Spontaneous Drawing





Assalamualaikum.






Hah , takdak hal pon yang aku nak cite . Nak tepek benda ni je hah . ( Betul ke tepek ? -_- )
Amenda tah yang lalu kat kepala waa tetiba rajin nau nak lukis siap berkaler lagi adoinyaaa .
Lama dah tak pegang pensel kaler katanya , hah . (Ni pun bantai kaler adik aku)
Taktau la kenapa aku jadi minat pulak dengan kombinasi biru dengan merah . Nampak kontra tapi lawa , mwahaha ! (macam bendera Malaysia , takpun US) Errrrr -.-


p/s : Line broadband aku jadi makin teruk sejak musim hujan ni -_- 
Sori sangat kalau aku takde peluang nak komen blog korang balik :(



Wassalam xD





25 comments:

Liesa Azemi said...

Cantik die lukissss.

zera eira said...

merah?

GGMU! GGMU! yehaaa!

.FH. said...

wahhh cantik cantik.

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

comel hape.. da lme tak draw n color pkai jari jemariku

nurdani said...

cantik lukisan tu. tengok wayang 3D ha. cerita apa?hehe

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Ohsem!

Miss Sue said...

hai dear.. lama tak singgah sini..btw sue ade jual BEUTSKIN.. jom lah cuba untuk kulit putih berseri dan juga untuk kesihatan dalaman :) boleh cuba trial set dulu :) http://ordinarygurl-sue.blogspot.com/2012/11/beutskin-sumber-kecantikan-wanita-masa.html

Cik Chokie said...

comel :D nonton cerita 3d ya kak ? jom tengok citer nemo 3d . hihi :D

Azzah said...

lama tak lukis atas kertas dah..

teha said...

cantik2 :) heee

CekbOlat-bOlat said...

haaa . kau datee eaaa .

FatihahRadzi said...

cun ;)

Syarafi[skyforce331] said...

wachaa!!!! :D

merahitujambu said...

pakai kaler pensel tuuuu..kagum2

Gadis Misteri said...

Setiap lukisan ada cerita tersendiri. Lukisan ni untuk bagitahu gandingan merah biru, agaknya? Style~

Cik Yatt said...

wah pndainye lukis..jeles!

chemay said...

dah lama tak melukis tak mewarna.
last zaman2 skolah dulu je.
hihi
>.<

Nurul Aini said...

waaa...smart..lah 18 tahun rupanya..Seri Iskandar? perak?..loooh..ambil kos apa..akak dekat situ juga..

zulhilmi tempoyak said...

tlg lukis gmbr masa eden kawen nnt bleh..?

keri ikhwan said...

lukisan tangan tetap pling cool :D

Ika said...

cantek! :D

-meeSUPERGIRL- said...

tu dah cantik tu . law mee neh mmg dr kecik lg fail bab2 kaler.. pfftt

Alyn Adnan said...

Suke tgok rmbut pompuan tuh .. Hehekk :P

faiq said...

ni mst kes bru lps dating tgk citer 3d ni... :)

cik mun said...

kretip2!!cantikla..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 November 2012

Spontaneous Drawing





Assalamualaikum.






Hah , takdak hal pon yang aku nak cite . Nak tepek benda ni je hah . ( Betul ke tepek ? -_- )
Amenda tah yang lalu kat kepala waa tetiba rajin nau nak lukis siap berkaler lagi adoinyaaa .
Lama dah tak pegang pensel kaler katanya , hah . (Ni pun bantai kaler adik aku)
Taktau la kenapa aku jadi minat pulak dengan kombinasi biru dengan merah . Nampak kontra tapi lawa , mwahaha ! (macam bendera Malaysia , takpun US) Errrrr -.-


p/s : Line broadband aku jadi makin teruk sejak musim hujan ni -_- 
Sori sangat kalau aku takde peluang nak komen blog korang balik :(



Wassalam xD





25 comments:

Liesa Azemi said...

Cantik die lukissss.

zera eira said...

merah?

GGMU! GGMU! yehaaa!

.FH. said...

wahhh cantik cantik.

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

comel hape.. da lme tak draw n color pkai jari jemariku

nurdani said...

cantik lukisan tu. tengok wayang 3D ha. cerita apa?hehe

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Ohsem!

Miss Sue said...

hai dear.. lama tak singgah sini..btw sue ade jual BEUTSKIN.. jom lah cuba untuk kulit putih berseri dan juga untuk kesihatan dalaman :) boleh cuba trial set dulu :) http://ordinarygurl-sue.blogspot.com/2012/11/beutskin-sumber-kecantikan-wanita-masa.html

Cik Chokie said...

comel :D nonton cerita 3d ya kak ? jom tengok citer nemo 3d . hihi :D

Azzah said...

lama tak lukis atas kertas dah..

teha said...

cantik2 :) heee

CekbOlat-bOlat said...

haaa . kau datee eaaa .

FatihahRadzi said...

cun ;)

Syarafi[skyforce331] said...

wachaa!!!! :D

merahitujambu said...

pakai kaler pensel tuuuu..kagum2

Gadis Misteri said...

Setiap lukisan ada cerita tersendiri. Lukisan ni untuk bagitahu gandingan merah biru, agaknya? Style~

Cik Yatt said...

wah pndainye lukis..jeles!

chemay said...

dah lama tak melukis tak mewarna.
last zaman2 skolah dulu je.
hihi
>.<

Nurul Aini said...

waaa...smart..lah 18 tahun rupanya..Seri Iskandar? perak?..loooh..ambil kos apa..akak dekat situ juga..

zulhilmi tempoyak said...

tlg lukis gmbr masa eden kawen nnt bleh..?

keri ikhwan said...

lukisan tangan tetap pling cool :D

Ika said...

cantek! :D

-meeSUPERGIRL- said...

tu dah cantik tu . law mee neh mmg dr kecik lg fail bab2 kaler.. pfftt

Alyn Adnan said...

Suke tgok rmbut pompuan tuh .. Hehekk :P

faiq said...

ni mst kes bru lps dating tgk citer 3d ni... :)

cik mun said...

kretip2!!cantikla..