26 July 2013

Maaf




Assalamualaikum.




Maaf, aku memang takdapat nak teruskan berblogging time-time macam ni. Esaimen yang bertimbun memang takdapat nak elakkan.Sapa yang lawat blog ni, rajin-rajinlah belek entri-entri yang lama. (Kalau nak)
Kalau betul-betul free, aku akan update.


Maaf sekali lagi.
Selamat berpuasa.






Wassalam.







3 comments:

Keri Ikhwan said...

hek eleh. bajet mcm ambik phd je haha.

Izz Hazwani said...

selamat menyiapkan esaimen!

Cik Chokie said...

Tidak mengapa, kami memahami ^_^ Kami percaya myra azraff pasti kembali :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 July 2013

Maaf




Assalamualaikum.




Maaf, aku memang takdapat nak teruskan berblogging time-time macam ni. Esaimen yang bertimbun memang takdapat nak elakkan.Sapa yang lawat blog ni, rajin-rajinlah belek entri-entri yang lama. (Kalau nak)
Kalau betul-betul free, aku akan update.


Maaf sekali lagi.
Selamat berpuasa.






Wassalam.







3 comments:

Keri Ikhwan said...

hek eleh. bajet mcm ambik phd je haha.

Izz Hazwani said...

selamat menyiapkan esaimen!

Cik Chokie said...

Tidak mengapa, kami memahami ^_^ Kami percaya myra azraff pasti kembali :D