Bio Essence : Miracle Bio Water (Simple Review)

1:54 PM





Holla people !




Hmmmm sedih lak tengok blog ni tetiba je terbiar T__T
Ok jadi marilah kita ke topik asal. Ekceli dah lame kot nak buat review ni arggg and baru harini berkesempatan. Hee




Tudia Bio Essence Miracle Bio Water. Nahh btw ini bukanlah air miracle, yang miracle tu iolss je. Mira kan hm k.

Aku bab review panjang memanjang ni sangat tak pandai but aku cuma boleh kata, spray muka yang ni sangat best ! Sangat sesuai kalau hang spray kat muka lepas make up untuk bagi tahan lama. Hehe. And macam aku ni plak, kulit muka kalau time pepetang mulalah  nak kering and berminyak bagai aduh memang tak suka taw, then miracle bio water ni lah penyelesaiannya.

Nak guna just spray jauh sikit je dari muka then wa-da-tah ! Cool sensation dia sangat best gitu. Rase macam bertukar kulit baru lak hahah. Selain itu, spray miraculous ni boleh reduce eye bag, lelagi bila muka da nampak letih tu and boleh kurangkan itch untuk sapa yang ada kulit sensitip.

 Hee sekarang mesti selalu aku bawak kemana mana. Lelagi kalau kat tempat keje. Pueh hati 




Kiri : Description dan function lain. Bukan untuk muke je taw. Untuk rambut, body and untuk baby pun boleh spray.

Kanan : Content depa. Hah bacalah sendiri. Tak silap spray ni macam air garam kot. Sebab tu mekap bole tahan lame. Umpama nak awet mayat tu *sebenarnya tak geti nak eskplen, tak suke sains. sobs*



Oklah. Overall sangat puas hati. Untuk spray botol besar ni, tak silap rege dalam RM60 something. Tapi sebab ada discount 50% kat Guardian ritu, jadi dalam RM 30 lebih ah, pe lagi guwa rembat ah. Sebab pada asalnya aku usha usha je dulu, baca kat botol tu sampai puas ati. Bila datang balik nak beli dah ada discount lak wallaaa gumbiranya hati. Kalau tanak botol besar, korang bole beli yang botol kecik punya. Paling senang bole dapatkan kat Watson or Guardian :)




Heharap aku boleh la rajinkan diri update blog pasni sobs. Ya Tohan .. belum sempat check sapa followers baru and yang bertempek kat chatbox tu argg. Jangan risau, iolss akan cuba polobek ye. Huu 

Tata :D





You Might Also Like

4 komen

  1. MMg guna ni sejak dua menjak ni..Ok selama ni salah guna.Selalu spray sebelum guna pape.Dah spray ni baru apply toner moisturizer..

    ReplyDelete
  2. kita x berani nak pakai spray2 ni. alat kosmetik gitu lah kan. takot. selalu amal basuh muka dengan air suam, mekap nipis je. hehe. kak myra, kita da follow awak. hiksss :D

    ReplyDelete
  3. Hye myra . Yana pon guna spray nie . Mmg best . Nak plak apply after make up . Nmpak smooth ja hehehe .. btw blog walking here balas kunjungan ^_^

    ReplyDelete
  4. Benda ni best! Tapi kita pakai bukan untuk mencantikkan muka (sebab takde effect pape), tapi kita pakai spray kat muka bila mengantuk dalam kelas. Terus segar! haha

    ReplyDelete

I would really appreciate to have your thoughts here ! :)

Like us on Facebook

Instagram