22 November 2015

CPUV November 2015 !




Salam Ahad gais 



Memandangkan aku dah dalam 4 tahun lebih berblogging, tapi baru tahun ni mengerti apa itu CPUV, haru nya i rasa ! Huhu

Alhamdulillah. Bulan ni punya nuffnang baik la pulak T__T
Dulu last dapat dalam bulan Ogos. Happy tapi blur. Tak paham. Dah pulak tu, aku pi abaikan blog aku huwaaa. Memang cam hare perangai, ha padanla muka.

Bila tengok dapat cpuv bulan ni, nampak la kann aku haruss kekalkan blog aku ni !
Aku cuba pertahankan hari demi hari. Serik rasanya abaikan macam dulu.

Sebenarnya baru harini nak update pasal cpuv ni, huhu.


Bagi aku, ni satu penghargaan sesangat untuk golongan yang first time baru tahu pasal cpuv ni, contohnya macam aku.


Terima kasih nuffnang ! :)






17 comments:

Mawar Assufi - akinassufi said...

Sy baru join 2 bulan lepas.. baru2 ni baru perasan link nuffnang tu dah takde :'( knape eh ? tau dak?

ariena said...

untungnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ariena said...

tahniah btw!

Myra Azraff said...

@Mawar Assufi - akinassufi link nuffnang ? yang cemana ye :)

Mormor said...

manyak nyaaaaaa moi :3

Mazni Munawar said...

banyaknya! tahniah! saya lagi taktau cpuv tu apa hahaha T___T

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah teruskan gigih berblog ye..

BudakVanilla said...

tahniah ya kak.
makin semangat berblogging lepas nie ya :D

ros nordin said...

murah rezeki..tahniah myra ..byk tu on going

Hanamiko Sakura said...

cpuv apa tu kak?

Farah said...

Banyak tu. Tahniah ya :)

Syafiqah Sharmeen said...

seronoknyaaaa. jeles T_T

Nina Nino said...

tahniah kak moi.
sampai sekarang tak paham lagi bab2 cpuv ni haha

Cik Tie said...

Tahniah..

Fatin Liyana said...

Waaa... tahniah awak :)

Ana Fatihah said...

Wow. Me is jelous! Haha
Btw, congratss! :D

Amirul Amir said...

tahniah, bnyak duit tuu...

http://no-ordinaryblog.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 November 2015

CPUV November 2015 !




Salam Ahad gais 



Memandangkan aku dah dalam 4 tahun lebih berblogging, tapi baru tahun ni mengerti apa itu CPUV, haru nya i rasa ! Huhu

Alhamdulillah. Bulan ni punya nuffnang baik la pulak T__T
Dulu last dapat dalam bulan Ogos. Happy tapi blur. Tak paham. Dah pulak tu, aku pi abaikan blog aku huwaaa. Memang cam hare perangai, ha padanla muka.

Bila tengok dapat cpuv bulan ni, nampak la kann aku haruss kekalkan blog aku ni !
Aku cuba pertahankan hari demi hari. Serik rasanya abaikan macam dulu.

Sebenarnya baru harini nak update pasal cpuv ni, huhu.


Bagi aku, ni satu penghargaan sesangat untuk golongan yang first time baru tahu pasal cpuv ni, contohnya macam aku.


Terima kasih nuffnang ! :)






17 comments:

Mawar Assufi - akinassufi said...

Sy baru join 2 bulan lepas.. baru2 ni baru perasan link nuffnang tu dah takde :'( knape eh ? tau dak?

ariena said...

untungnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ariena said...

tahniah btw!

Myra Azraff said...

@Mawar Assufi - akinassufi link nuffnang ? yang cemana ye :)

Mormor said...

manyak nyaaaaaa moi :3

Mazni Munawar said...

banyaknya! tahniah! saya lagi taktau cpuv tu apa hahaha T___T

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah teruskan gigih berblog ye..

BudakVanilla said...

tahniah ya kak.
makin semangat berblogging lepas nie ya :D

ros nordin said...

murah rezeki..tahniah myra ..byk tu on going

Hanamiko Sakura said...

cpuv apa tu kak?

Farah said...

Banyak tu. Tahniah ya :)

Syafiqah Sharmeen said...

seronoknyaaaa. jeles T_T

Nina Nino said...

tahniah kak moi.
sampai sekarang tak paham lagi bab2 cpuv ni haha

Cik Tie said...

Tahniah..

Fatin Liyana said...

Waaa... tahniah awak :)

Ana Fatihah said...

Wow. Me is jelous! Haha
Btw, congratss! :D

Amirul Amir said...

tahniah, bnyak duit tuu...

http://no-ordinaryblog.blogspot.com/